Zadovoljna.si
Iryna Osypenko

Trači

Se najlepši slovenski estradniški par že ločuje?

Z.M.
22. 04. 2012 13.23
47

Po skoraj dveh letih ljubezni sta ukrajinska manekenka Iryna Osypenko in Matjaž Nemec, tajnik nekdanjega predsednika vlade Boruta Pahorja, 25. junija lani z obredom na dvorcu Zemono svoje razmerje tudi uradno ovekovečila. Zaljubljenca sta si usodni da dahnila v intimnem krogu prijateljev in družine, nedavno pa so se pojavile govorice, da v zakonu neuradno najlepšega slovenskega estradniškega para že škriplje. Manekenka in politik sta pred nekaj dnevi govorice utišala z nežnimi dotiki in pomenljivimi pogledi na eni od modnih revij, na kateri se je po modni brvi sprehajala tudi prelepa Ukrajinka.

Iryna Osypenko
Iryna Osypenko FOTO:

"Kot poročena ženska se super počutim. Za naju se nič ni bistveno spremenilo, morda je v zraku le občutek, da to zdaj ni več hec, temveč sva uradno povezana v malo družino,“ nam je pred osmimi meseci  zaupala manekenka Iriyna Osypenka, ki je lani konec junija dahnila usodni da politiku Matjažu Nemcu. Ravno zato, ker sta v javnosti tudi po poroki vedno delovala zaljubljena kot prvi dan, je bilo težko verjeti govoricam, da v njunem svežem zakonu že škriplje. Zlobne jezike, ki so trdijo, da med njima ni vse v najlepšem redu, ignorirata, nedavno pa so ju skupaj ujeli tudi na eni od modnih revij, kjer nista odmaknila pogleda drug z drugega.

Za otroka imata še čas

Čeprav sta skupaj že več kot tri leta, svoje družinice še nista povečala z otrokom, saj želita oba najprej izkoristiti mladost za gradnjo uspešne kariere. "Moram izkoristit za čas za delo, za otroka je še čas,“ nam je pred časom, ko smo jo poklicali po telefonu, povedala Iryna. Nedvomno pa bo njun potomec, če sodimo po dobrih genih staršev, eden najlepših slovenskih estradniških dojenčkov.

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368