Zadovoljna.si
Beyonce

Trači

Najprej ločitev, sedaj še nezakonski otrok?!

U.S.
14. 07. 2014 08.08
7

TaQoya Branscomb iz Houstona je na sodišče vložila tožbo proti očetu slavne pevke Beyonce Knowles. Trdi namreč, da je Mathew Knowles, Beyoncein oče, tudi biološki oče njene leta 2010 rojene hčerke. Je na vidiku nov škandal za slavno družino?!

Potem ko je javnost že pred leti izvedela, da ima Mathew Knowles z Alexandro Wright danes 4 letnega nezakonskega sina Nixona, ki ga domnevno ne želi niti spoznati, kaj šele da bi zanj plačal preživnino, je v teh dneh v medije prišla informacija, da ima Beyonce po vsej verjetnosti še eno polsestro.

TaQoya Branscomb iz Houstona je na sodišče namreč vložila tožbo zoper očeta slavne pevke. Trdi, da je Mathew Knowles oče njene leta 2010 rojene hčerke. Vztraja, da mora 63-letni Knowles narediti DNA test, na osnovi katerega bo sama postala upravičena do prejemanja preživnine za otroka, obenem pa tudi zahteva, da mora oče slavne pevke ob koncu sodnega procesa pokriti vse stroške, ki bodo nastali tekom obravnave.

TaQoya je sicer zelo privlačno dekle, zato ni nič čudnega, če se je Knowles res zagledal vanjo. Preživlja se kot model za spodnje perilo, dela pa tudi kot nepremičninska agentka.

Spomnimo, Mathew se je od Beyoncine mame sicer ločil po 31 letih skupnega življenja, prav ločitev pa naj bi bila tudi ključni razlog, zakaj ga je pevka odpustila kot osebnega menedžerja.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493