Zadovoljna.si
Fotografija, ki je potrdila govorice. (Foto: iodonna.it)

Trači

Slavni par spet pričakuje

Z.S.
29. 06. 2012 15.37
0

Nekdanja prva dama Francije pri 44-ih letih pričakuje svojega tretjega otroka. To je drugi dojenček v zakonu s partnerjem Nicolasom Sarkozyjem, navaja francoski magazin Closer. Novica o domnevni nosečnosti se je v javnosti prvič pojavila po poročanju, da se Brunijeva sooča z depresijo odkar je bil pretekli mesec Sarkozy poražen na volitvah. Poglejte si fotografije rastočega trebuščka.

Fotografija, ki je potrdila govorice. (Foto: iodonna.it)
Fotografija, ki je potrdila govorice. (Foto: iodonna.it) FOTO:

Tretji otrok za Brunijevo

Viri blizu Carle Bruni so povedali, da si je otroka želela že po porodu deklice Guilie, ki se je rodila lanskega septembra in pa, da nekdanja prva dama Francije ne toči solza za političnim porazom njenega partnerja, 56-letnega Nicolasa Sarkozyja. Doktorji naj bi Brunijevi svetovali predvsem mirovanje in popolni počitek, saj naj bi bile nosečnice po štiridesetem letu bolj občutljive in dovzetne za morebitne zaplete. V francoskem magazinu so dodali, da se je v zadnjih mesecih marsikdo spraševal, zakaj se nekdanja manekenka ne more znebiti odvečne maščobe na trebuščku, po presenetljivi novici pa so seveda ugotovili, da gre za nosečniški trebušček, ki ga Brunijeva ne more več skrivati. Ker se zaveda, da njeno telo ni več tako rosno mlado, pa si želi tretjega otroka dočakati čim bolj pomirjena in sproščena.

Otroci iz preteklih razmerij

Lepotica italijansko-francoskih korenin, ki je znana po preteklem razmerju s pevcem Mickom Jaggerjem in Ericom Claptonom, ima tudi 11-letnega sina Aureliana. Sarkozy pa ima iz prvega zakona tudi dva sinova, 25-letnega Pierra in 23-letnega Jeana, v drugem zakonu pa se mu je rodil danes 13-letni Louis.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413