Zadovoljna.si
Morje in ona ...

Trači

Slovenska estradnica odvrgla krpice

Z.M.
25. 06. 2012 11.10
28

Pevka Hajdi Korošec, ki je nekoč kot otrok zabavala svoje vrstnice z uspešnicami, kot je bil Moj kuža, danes živi povsem običajno življenje daleč od odrov. Tako si je v prvih poletnih dneh privoščila morski oddih in na plaži odvrgla zgornji del obleke. Morda razmišlja o tem, da bi se popolnoma slekla za moško revijo? Bili bi presenečeni!

Hajdi uživa v življenju stran od odrskih luči.
Hajdi uživa v življenju stran od odrskih luči.FOTO: Facebook
Morje in ona ...
Morje in ona ... FOTO: Facebook

Hajdi Korošec, nekdanja otroška zvezdnica, je danes srečna tudi brez odrskih žarometov, čeprav je nekoč prepevala, da je hči planin, pa ima rada tudi morje. Pred dnevi je na svojem Facebooku objavila fotografijo, na kateri kaže popolnoma gol hrbet, pogled s sprednje strani pa je verjento prihranila za tistega, ki je fotografijo naredil. "Morje in jaz", je napisala pod tihožitje, ki je sprožilo naval komentarjev njenih spletnih prijateljev. Številni od njih so se pritožili, da jih s to objavo le draži, tisti bolj pogumni pa so jo vprašali celo, zakaj se raje ne obrne.

Niso dosti ponudili

"Niso še dosti ponudili, da bi se obrnila," se je na tovrstne pripombe s humorjem odzvala 33-letnica, ki je že sedem let srečno zaljubljena, ravno toliko časa pa tudi že dela v banki, kjer se odlično počuti. Oder jo vsake toliko še zamika, a zaveda se, da ima življenje stran od oči javnosti svoje prednosti. Kot deklico so jo zaradi prepoznavnosti otroci zbadali in čeprav danes na to gleda z distanco, slabe izkušnje še niso povsem pozabljene. "Morda se komu zdi smešno, ko rečem, da mi še nobena žival ni storila nič žalega, medtem ko so me ljudje že mnogokrat prizadeli. Zato so živali moje najdražje prijateljice," nam je pred časom povedala simpatična Celjanka.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413