Zadovoljna.si
Mel je menda pravi šaljivec!

Trači

Slovensko misico v Panami masiral Mel Gibson

Z.M.
05. 03. 2012 08.00
42

Aktualna nosilka lepotnega naslova Miss Earth Rebecca Kim Lekše, ki se trenutno poslovno mudi v Panami, je v hotelu, kjer biva, spoznala hollywoodskega zvezdnika Mela Gibsona. Igralec je bil nad slovensko lepotico navdušen, skupaj pa sta preživela zabaven večer z viskijem, ves čas pod budnim očesom Melovega varnostnika.

Rebecca je večer preživela v Melovi družbi.
Rebecca je večer preživela v Melovi družbi.FOTO: Facebook
Mel je menda pravi šaljivec!
Mel je menda pravi šaljivec! FOTO: Facebook

Slovenke slovijo kot lepe ženske, kar radi priznajo tudi tujci, ki jih je pot zanesla k nam. Vedno bolj opažena pa so v tujini tudi dekleta, ki karierno srečo poizkusijo zunaj meja Slovenije. Med njimi je tudi 20-letna Velenjčanka Rebecca Kim Lekše, aktualna nosilka lepotnega naslova Miss Earth. Svetlolaska je trenutno v Panami, kjer se je udeležila še enega od mnogih lepotnih tekmovanj. Navdušena nad naravnimi lepotami južnoameriške države je na svoj Facebook zapisala tudi, da jo je presenetilo dejstvo, da v njenem hotelu biva tudi hollywoodski igralec Mel Gibson. Tega je Rebecca tudi spoznala in z njim preživela zabaven večer.

Zmasiral ji je glavo

Lepotna kraljica je zvezdnika srečala pri zajtrku, ga pozdravila in se mu predstavila. Mel naj bi bil najprej precej zadržan, saj ne mara fotografiranja, a vseeno je privolil v skupno pijačo v prisotnosti njegovega varnostnika. Kim je slovenskim predstavnikom sedme sile zaupala, da je Gibson večer začel z vodo, nadaljeval pa z viskijem. Z našo lepotico sta se takoj ujela, skupaj sta delala tai chi, zmasiral pa ji je celo glavo, da je ne bi več bolela. 20-letnica je priznala, da je igralec velik šaljivec in je ves večer zabaval zbrano družbo, zaupal pa jim je tudi, da se na dopust v Panamo odpravi vsakih nekaj mesecev, trenutno pa tam piše scenarij za novi film, ki ga bo tudi režiral. To pa ni prvi zvezdniški obraz, ki ga je mlada Slovenka navdušila. Njenim čarom je pred meseci podlegel tudi boksar Mike Tyson. Slovenska lepota očitno seže v deveto vas, Rebecca pa je na dobri poti, da ji uspe veliki met tudi v tujini.

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368