Zadovoljna.si
Melania si je pred kratkim privoščila počitnice, kjer pa ji družbo nista delala niti mož niti sin.

Trači

Šok: Melania se vrača domov, Donald si je našel mlajšo ljubico?!

U.S.
01. 07. 2014 13.24
181

Zakonu Melanie Trump in ameriškega mogotca Donalda Trumpa naj bi bile štete ure. Kot poročajo nekateri domači mediji, je pred vrati več milijonska ločitev, Melania pa naj bi se počasi tudi vrnila v rodno Slovenijo. Resnico seveda zaenkrat poznata samo slavna zakonca, a dejstvo je, da se je o njunem zakonu že veliko govorilo, pa se je na koncu izkazalo, da so bile vse skupaj samo lažne govorice. Je tudi tokrat tako?!

44-letna Melania Knauss, ki je pred leti povsem omrežila nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa in si z njim v New Yorku, kjer slavna družina večino časa biva, ustvarila življenje, naj bi bila sedaj pri svojem možu druga violina. Po poročanju nekaterih domačih medijev, naj bi si 68-letni bogataš že našel precej mlajšo ljubico, s katero je povsem prerojen.

Spomnimo, Melania in Trump sta si večno zvestobo obljubila leta 2005 na Floridi. Po mnenju ameriških tabloidov je šlo za poroko stoletja, na njej pa poleg razkošja ni manjkalo niti zvenečih imen iz sveta slavnih.

Govorice, da je v njunem zakonu nekaj hudo narobe se niso pojavile prvič, dejstvo pa je, da je tokratni plaz ugibanj sprožila kar Melanija sama, ko je na spletu objavila vrsto fotografij s svojega dopusta. Ja, prav ste prebrali s svojega - na eksotičen otok je namreč odpotovala sama, medtem ko je njen mož ostal doma. Le nekaj dni po njeni vrnitvi so slavni par sicer ponovno videli skupaj, a mnogi so prepričani, da je vse skupaj le pretveza in dobro zaigrana igra, saj je zadnja stvar, ki si jo Donald želi, da bi resnica predčasno prišla na dan. In resnica je ... počakajmo, pa bomo videli.

Je Donald uteho res našel pri še mlajši ljubici, ki naj bi kmalu zamenjala našo Melanio?!
Je Donald uteho res našel pri še mlajši ljubici, ki naj bi kmalu zamenjala našo Melanio?!FOTO: Facebook

KOMENTARJI (181)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493