Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Bil je kar velik šok, ko so ga našli mrtvega!

U.S.
01. 07. 2014 08.08
21

Po tragediji, do katere je prišlo pred dnevi v San Fernando Valleyju, je policija že zaslišala več ljudi. Večina jih je potrdila, da si je Andrew Stern vzel življenje. Vzrok pa naj bi bile velike zakonske težave, s katerimi se je sicer velik ljubitelj jeklenih konjičkov soočal.

Podjetnika Andrewa Sterna, soproga manekenke Katie Cleary, sicer zvezdnice šova America's Next Top Model, so fotografije z letošnjega filmskega festivala, ki se je pred časom odvijal v Cannesu, močno prizadele. Iz njih je bilo namreč lepo razvidno, da se je njegova žena pošteno zabavala v družbi nepopravljivega lomilca ženskih src, igralca Leonarda DiCapria.

Sodil si je sam

Policija je po samomoru že zaslišala več ljudi, večina pa jih je potrdila, da je bil Stern v hudi depresiji zaradi zakonskih težav, kar je kasneje potrdila tudi Katie, ki je policistom priznala, da sta bila z možem sredi ločitvenega postopka. Preiskava, ki bo morebiti razkrila še kakšen skrivni razlog, zakaj je do hude tragedije v resnici prišlo, je še v teku, do takrat pa tudi Katie ne sme zapustiti države. Policija namreč sumi, da je imel par poleg zakonskih tudi finančne težave.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493