Zadovoljna.si
Špela z novo pričesko

Trači

Špela si jih je odstranila

Z.M.
12. 04. 2012 15.48
45

Pomlad je izvrsten čas za nove začetke, spremembam pa je vrata v svoje življenje odprla tudi pevka Špela Grošelj. Potem ko se je februarja razšla s fantom, se je pred dnevi odločila še za preobrazbo svoje pričeske, korak, s katerim ženske velikokrat okronamo spremembe v našem intimnem življenju. Po več letih se je znebila podaljškov in presenetila s krajšo pričesko, ki je na njenem Facebooku požela same pohvale!

Špela z novo pričesko
Špela z novo pričeskoFOTO: Facebook
Na snemanju videospota za pesem Bog za naju sreče ni izbral, je bila Špela še dolgolaska!
Na snemanju videospota za pesem Bog za naju sreče ni izbral, je bila Špela še dolgolaska! FOTO: Facebook

Špela Grošelj se je zadnjih nekaj let ponašala z dolgimi svetlimi prameni, v novo pomlad pa bo vstopila prenovljena. Po več letih se je ločila od podaljškov in presenetila s krajšo pričesko, ki je na Špelinem Facebook profilu naletela na izjemno pozitivne komentarje. Večina njenih spletnih prijateljev namreč meni, da ji nova frizura pristoji bolj kot stara, nad odzivom je bila navdušena tudi Špela. "Hvala vsem,“ je zapisala pod fotografijo, ki jo je objavila skupaj z opisom. "Evo, obljubljeno fotko! Pozdravček od približno "25 cm krajše" Špele,“ je zapisala.

Ravno pravšnja sprememba

Spremembo pričeske je napovedala že, tik preden je odšla k frizerju, zato je nekatere skrbelo, da se bo postrigla še več, a so nekaj ur pozneje zadovoljni odkrili, da je njihova priljubljena estradnica še vedno taka, kot so je vajeni. Pevka, ki se je očitno že povsem navadila samskega življenja, preko profila na priljubljenem družbenem omrežju redno vzdržuje stik z vsemi svojimi privrženci, ki ji pozornost vračajo s pozitivnimi komentarji.

Pevka se ne boji sprememb.
Pevka se ne boji sprememb.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375