Zadovoljna.si
Madonna na odru - 1

Trači

Spet dokazala, da ima fetiš na mlade!

J.V.
20. 06. 2014 13.59
12

Kraljica popa je spet zaljubljena, poročajo ameriški mediji, ki razkrivajo še, da si je Madonna znova našla precej mlajšega ljubimca. Slavna pevka je tako znova dokazala, da ima fetiš na mlajše fante in da je moški njene starosti ne zanimajo. Njen novi 'toy boy' pa naj bi bil 26-letni plesalec in koreograf Timor Steffens.

Madonna ima najrajši 'mlado meso'.
Madonna ima najrajši 'mlado meso'.FOTO: X17 Agency

Tako kot njena slavna prijateljica Jennifer Lopez tudi Madonna 'pada' na mlade fante. Kraljica popa si je po poročanju ameriških medijev omislila novega ljubimca, ki ji bo pomagal preboleti bivšega fanta Brahima Zaibata.

Timor Steffens
Timor Steffens FOTO: Instagram

Njena najnovejša trofeja naj bi bil 26-letni plesalec in koreograf Timor Steffens, ki ga je spoznala v Švici. Ljubezen med njima naj bi bila trenutno še v začetni fazi in predvsem temeljila na spogledovanju, kako se bo razvijala v prihodnjih tednih, pa bomo videli. V zadnjih mesecih sta bila skupaj opažena že nekajkrat, med drugim tudi na podelitvi Grammy nagrad v Los Angelesu.

55-letna Madonna vsekakor ni edina zvezdnica v Hollywoodu, ki ji posteljo grejejo mladi fantje. Jennifer Lopez se je pred kratkim razšla s 25-letnim plesalcem Casperjem Smartom, nekaj pa se jih je znašlo tudi na seznamu igralke Demi Moore.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493