Zadovoljna.si
Španski kralj

Novice

Spet se je spotaknil!

Z.M.
03. 08. 2012 12.31
3

Španski kralj Juan Carlos res nima sreče z državniškimi obiski. Še vedno okreva po padcu v Bocvani, vendar se je pred dnevi zopet spotaknil ob stopnico v Madridu in neslavno zgrmel na tla ter si pri tem poškodoval obraz. Poglejte fotografije.

74-letni španski kralj Juan Carlos zadnje čase ne preživlja ravno srečnega obdobja. Potem ko so ga nedavno v Bocvani ujeli med lovljenjem slonov, nato je med obiskom te afriške države utrpel še neroden padec, zaradi katerega je nekaj časa hodil naokrog z berglami, se je zdaj poškodoval še med sprejemom v Madridu. Medtem ko je pričakoval španske vojake in poveljnika španske vojske, se je sprehodil in spregledal stopnico.

Nerodni vladar

Padel je na obraz in si ob tem grdo poškodoval nos ter brado. Poškodbe ga vseeno niso ustavile in srečanje je korektno speljal do konca. Očitno je tovrstnih poškodb že navajen, saj se ti njegovi padci v javnosti ponavljajo že nekaj časa. V zadnjih dvajsetih letih je imel zaradi nerodnosti kar devet različnih operacij, če ne bo bolj pazil, pa ga utegne v kratkem doleteti še kakšna!

Španski kralj
Španski kralj FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368