Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Spet skupaj, zaljubljena in srečna

Z.M.
19. 03. 2012 15.03
16

To si namreč, kot poročajo ameriški mediji, Demi Moore zelo želi. Hollywoodska igralka naj bi med zdravljenjem v centru Cirque Lodge v Utahu veliko razmišljala o svojem zakonu z Ashtonom Kutcherjem, saj je po mnenju poznavalcev še vedno zaljubljena v svojega mladega moža. Zanika tudi dejstvo, da ima njen precej mlajši nekdanji mož novo dekle, s katero je, kot kaže, srečen.

Čeprav je bila igralka Demi Moore tista, ki je zaprosila za uradno ločitev od svojega precej mlajšega moža Ashtona Kutcherja, kaže, da zdaj svojo odločitev obžaluje. Zvezdnica, ki se je pred dnevi vrnila z zdravljenja v Utahu, po besedah svojih prijateljev ni prebolela izgube svojega partnerja in trenutno živi v prepričanju, da se bodo stvari med njima nekoč znova uredile. O tem je začela razmišljati, potem ko jo je Ashton obiskal med zdravljenjem. Demijini prijatelji so se bali tega trenutka, saj so se zavedali, da igralka še dolgo ne bo pripravljena pozabiti na 34-letnega Kutcherja.

Znova je zamajal njen svet

"Dobro je okrevala, nato pa se je tam pojavil on in zamajal njen svet. Zdaj je spet nervozna in razdražljiva, ves čas čaka le na njegovo sporočilo, klic …" je medijem povedal eden od njenih znancev. 49-letna zvezdnica naj bi bila tako zelo prepričana, da se bo Ashton vrnil k njej, da ne želi sprejeti dejstva, da ima igralec novo dekle, 33-letno scenaristko, režiserko in igralko Lorene Scafaria. "Demi ne ve veliko o Lorene, na zdravljenju pa so jo zavarovali pred govoricami, zato se bojim, da zanika dejstvo, da jo je Ashton prebolel, medtem ko ona še vedno upa, da se bo vrnil k njej," je za konec še dodal igralkin znanec.

 Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375