Zadovoljna.si
Takole ji je zagodlo oprsje na odru ...

Trači

In pristala je na naslovnicah!

J.V.
27. 06. 2014 12.43
1

Te dni se zdi, da ni zvezdnice na planetu, ki ne bi vsaj enkrat postala žrtev modnega spodrsljala in svetu pokazala več kot je želela. Toda le redke med njimi so ta neroden trenutek prenesle tako graciozno, kot je to storila pevka in igralka Idina Menzel.

Idina Menzel inTaye Diggs
Idina Menzel inTaye DiggsFOTO: Reuters

Vedno bolj priljubljena pevka Idina Menzel je pred kratkim za svoje oboževalce pripravila prav poseben koncert, ki si ga bodo mnogi med njimi zapomnili za vedno. Sredi ene izmed njenih večjih glasbenih uspešnic jo je Idini zagodla usnjena obleka in vsem razkrila njeno oprsje.

Takole ji je zagodlo oprsje na odru ...
Takole ji je zagodlo oprsje na odru ... FOTO: YouTube

Pevka je hitro opazila, da je njeno oprsje pobegnilo na svobodo in na oder poklicala svojo stilistko, da je rešila situacijo. »Ti dve divi potrebujeta svoj oder,« se je prav nič v zadregi pošalila Idina in nadaljevala s koncertom.

Spomnimo, nekaj podobnega se je pred leti pripetilo tudi Janet Jackson, ko je nastopala na najbolj gledani tekmi ameriškega nogometa, Super Bowl-u. Pevki pa seveda nista edini zvezdnici, ki sta se na naslovnicah rumenih medijev znašli po zaslugi modnega spodrsljaja. Se zgodi!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493