Zadovoljna.si
Jionni LaValle in Snooki

Trači

Šok! Razuzdana zvezdnica je noseča!

Z.S.
08. 03. 2012 11.50
23

24-letna Nicole Polizzi, ki je zaslovela z nastopanjem v resničnostnem šovu Jersey Shore, je javnosti priznala, da z zaročencem pričakuje prvega otroka. Temnolasa zvezdnica, ki je poznana predvsem po vzdevku Snooki, se bo tako morala odpovedati divjim zabavam in pitju alkohola, prvi kozarec vina pa si bo po lastnih besedah privoščila že takoj po porodu.

Jionni LaValle in Snooki
Jionni LaValle in Snooki FOTO:
Pripravljena na spremembe

"Sedaj imam drugačne prioritete v življenju. Vseeno mi je, kaj mislijo drugi. Če vem, da sem pripravljena in da je on pripravljen, je vse v najlepšem redu," je svojo nosečnost komentirala Snooki. 24-letna zvezdnica priljubljenega resničnostnega šova Jersey Shore, kjer kamera spremlja življenje osmih oseb, ki popoldneve preživljajo skupaj v hiši, ob večerih pa se vidno opiti zabavajo v lokalnih nočnih klubih, je potrdila, da je v 15. tednu nosečnosti, novico pa sta s fantom Jionnijem LaVallom izvedela kmalu po novem letu. Nicole naj bi sprva zaskrbelo, saj je na silvestrovo popila veliko alkohola. "Na novoletni večer smo bili v Vegasu. Bilo je noro," je svoje občutke opisala temnolasa zvezdnica, ki je znana po divjih zabavah. V eni izmed oddaj se je namreč označila za skrajno dolgočasno dekle, če v svoji roki ne drži kozarca alkohola. V ekskluzivnem intervjuju, ki ga je zaupala eni izmed ameriških revij, je prav tako priznala, da se bo alkoholu med nosečnostjo sicer odpovedala, prvi kozarec vina pa si bo privoščila takoj po porodu.

Osvojil jo je s posebno palačinko

Snooki in njen izbranec Jionni LaValle naj bi kmalu stopila tudi pred oltar. Svojo zaroko sta objavila v začetku marca, temnolasa zvezdnica pa je priznala, da se vanj ni zaljubila na prvi pogled, saj naj bi imel mnogo manj mišic kot njeni nekdanji fantje. Kljub vsemu se je Jionni izkazal in Snooki "začaral" s posebno palačinko z dodanimi kumaricami, ki jih 24-letnica tako zelo obožuje. Fanta naj bi oboževala tudi celotna njena družina, ki že nestrpno pričakuje naraščaj.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368