Zadovoljna.si
Jennifer se je zabavala pozno v noč.

Trači

Seksi za 43. rojstni dan

Z.S.
25. 07. 2012 06.25
4

Odkar ima veliko mlajšega fanta, je njeno življenje mnogo bolj zanimivo. Udeležuje se zabav, ki se nadaljujejo pozno v noč, nosi vse krajša krila in vse bolj oprijete obleke. Ta rdeča oblekica ji zelo pristaja. Kdo bi rekel, da jih ima 43 ...

Jennifer se je zabavala pozno v noč.
Jennifer se je zabavala pozno v noč.FOTO: X17/Reuters
Svoj rojstni dan je praznovala na vodi!

Jennifer Lopez je namreč pred nekaj dnevi praznovala svoj 43. rojstni dan. Priljubljeni pevki je v ta namen zabavo priredil kar njen izbranec Casper Smart, ki je svoje dekle presenetil z rojstnodnevno zabavo na prestižni jahti. Pevka se je presenečenja iskreno razveselila, čeprav ni dvoma, da je denar za zabavo prispevala kar sama. Zapravljivost njenega ljubimca so v preteklosti komentirali tudi njeni prijatelji, ki so v skrbeh potrdili, da se bojijo, da bo Jennifer čez čas ostala sama, zlomljenega srca in s praznim bančnim računom. Že od samega začetka njune zveze se namreč šušlja, da naj bi 25-letni Casper svojo izbranko izkoriščal predvsem zaradi denarja in slave. Prav tako so se o ljubezenskih zvezah s postavnimi mladeniči razpisali tudi tuji mediji, ki so pevki pripisali, da mlajše ljubimce potrebuje predvsem zaradi pozitivnega vpliva na samozavest. Jennifer naj bi se zaradi svojega razmerja s plesalcem začela oblačiti bolj izzivalno, vedno krajša pa naj bi bila tudi njena krila. Odkar se je osvobodila razmerja s pevcem Marcom Anthonyjem, se udeležuje tudi različnih prireditev in zabav, ki se končajo šele pozno ponoči.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368