Zadovoljna.si
Nicki si je dovolila preveč.

Trači

To si je privoščil pred njenimi očmi!

J.V.
06. 06. 2014 14.22
9

Rihanna in raper Drake sta svojo romanco dolgo časa skrivala pred mediji in javnostjo in le nekaj tednov po tem, ko so ju ujeli skupaj, so se pojavile govorice, da se je zvezdniški par razšel. Za to naj bi bila kriva Nicki Minaj, ki pevca naskočila kar sredi odra med njunim nastopom.

Nicki si je dovolila preveč.
Nicki si je dovolila preveč.FOTO: Instagram
Drake in Rihanna sta se v preteklosti razšla in pobotala že neštetokrat, njuna turbulentna romanca pa se je po poročanju tujih medijev znova končala. Počilo je, ko je raperja na odru naskočila pevka Nicki Minaj. Čeprav je to morda storila le za popestritev njunega nastopa, pa je bila Rihanna, ki je sedela med občinstvom, besna kot ris.

Da bi nekoliko pomirila celotno situacijo je Nicki kasneje fotografijo z nastopa objavila na svojem Instagram profilu, pod njo pa zapisala: »Vsi se morate pomiriti, to je moj brat.« Nicki in Drake sta v preteklosti že večkrat glasbeno sodelovala in nekaj časa se je celo šušljajo, da se med njima plete več kot le prijateljstvo. Govorice sta večkrat zanikala, a sodeč po Rihannini reakciji, je bilo v njih morda le nekaj resnice.
 

Rihanna je s kislim obrazom pozirala s svojo slavno prijateljico.
Rihanna je s kislim obrazom pozirala s svojo slavno prijateljico.FOTO: Instagram

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493