Zadovoljna.si
Tommy Marth je pred dnevi storil samomor.

Trači

Tragično! Član priljubljene glasbene skupine storil samomor!

Z.M.
28. 04. 2012 10.58
25

Šovbiznis in vse, kar ta prinese s sabo, je za nekatere pretrd oreh, marsikateri umetnik pa je že klonil pod pritiski medijev in tragično končal svoje življenje. Med njimi je tudi saksofonist priljubljene skupine The Killers, ki je pred leti nastopila tudi pri nas. Tommyja Martha so pred dnevi našli mrtvega na njegovem domu v Las Vegasu, sodil naj bi si sam. Sožalje ob izgubi glasbenega kolega so izrazili tudi preostali člani priljubljene skupine.

Tommy Marth je pred dnevi storil samomor.
Tommy Marth je pred dnevi storil samomor.FOTO: Twitter
Člani skupine The Killers žalujejo ...
Člani skupine The Killers žalujejo ... FOTO:

Skupina The Killers je pred leti osvojila vrhove glasbenih lestvic z uspešnico Mr. Brightside, takoj zatem pa še s pesmijo Somebody told me, vsi pa se jih verjetno spomnimo predvsem zaradi hita Human. Fantje, ki so zaradi svoje glasbe obredli domala ves svet, trenutno počivajo in se pripravljajo na poletno turnejo, ki jo bodo poleti začeli v ZDA, za enega od njih pa je bilo breme, ki ga je prinesla slava, preveliko. Tommyja Martha, saksofonista skupine, so pred dnevi našli mrtvega na njegovem domu v Las Vegasu, šlo naj bi za samomor.

Izgubili so prijatelja

Sožalje ob smrti 33-letnega glasbenika so izrazili tudi preostali člani skupine, ki so na svojem uradnem Twitterju napisali: "Izgubili smo svojega prijatelja Thomasa Martha. Nocoj v Las Vegasu manjka ena luč. Dobro potuj, Tommy." Tommy je s skupino posnel albuma Sam's Town in Day & Age, z njimi pa je bil tudi na glasbeni turneji med letoma 2008 in 2010.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368