Zadovoljna.si
Paparaci so veliko pozornosti namenili celulitu na njenih nogah.

Trači

Britanski princesi ni prizanešeno!

U.S.
24. 06. 2014 14.34
1

Ja, nadloga kot je celulit ne priznaša nikomur, tudi tistim dekletom modre krvi ne. Svojega je pred časom tako pokazala tudi princesa Beatrice, ki si je v družbi fanta Davea Clarka nastavljala sončnim žarkom na jahti, ki je plula okoli otoka St. Barts.

Celulit je nadloga, ki jo pozna večina žensk in verjetno je prav vsaka preizkusila vsaj kakšen izdelek, s katerim bi pomarančno kožo odpravila. Večina je žal pri tem neuspešna, saj je ta estetski problem zelo trdovraten. Tega se zavedajo tudi predstavnice kraljeve družine, ki seveda niso imune na celulit.

Princesa Beatrice je tako svojega svetu pokazala na nedavnih počitnicah, ki si jih je privoščila v družbi fanta Davea Clarka, kjer jima je na jahti družbo delala kopica prijateljev, med drugim postavna manekenka Karolina Kurkova.

Paparaci so veliko pozornosti namenili celulitu na njenih nogah.
Paparaci so veliko pozornosti namenili celulitu na njenih nogah. FOTO:
In medtem ko se Beatrice med zabavo ni pretirano ukvarjala ali obremenjevala s svojo pomarančasto kožo, ki je v oči bodla predvsem nadležne paparace, je na drugi strani Karolina uživala v družbi princesinega izbranca Davea.

Ja, prav njemu je tiste dni namenjala veliko pozornosti, kar pa ni bilo na koncu povsem po godu simpatični Beatrice, ki je Davea pošteno okregala, ko sta bila na samem. Očitala mu je, da je pred njo odkrito flirtal z drugo. "Opomnila ga je, da naj si česa podobnega ne privošči več!" so medijem kasneje zaupali skupni prijatelji, ki so slišali prepirček, do katerega je prišlo med sicer srečno zaljubljenim parčkom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493