Zadovoljna.si
Princ Harry - 10

Trači

Ujeli so ju v trenutku intimnosti

Z.C.
14. 03. 2012 12.43
12

Princ Harry je mlad, bogat, vpliven in pravi magnet za ženske, ki ga dobesedno oblegajo, kjer koli se pojavi. In tudi rdečelasi Britanec naredi prav vse, da bi bil predstavnicam nežnejšega spola všeč. To, da je velik ljubitelj lepih žensk, je splošno znano, najnovejši tovrstni podvig mladega princa pa je bil v Braziliji, kjer se je udeležil dobrodelne tekme pola. Tam je namreč srečal brazilsko manekenko Fernando Motta, ki ga je očitno očarala.

Princ Harry - 10
Princ Harry - 10 FOTO: Reuters

Princ Harry, ki je tretji v vrsti za britanski prestol, se je v okviru turneje, posvečene diamantni obletnici svoje babice, kraljice Elizabete II., odpravil tudi v Brazilijo. Na dogodku, s katerim je britanska vlada promovirala olimpijske igre, ki se bodo začele s slovesnostjo ob odprtju 27. julija 2012 na olimpijskem stadionu v londonskem predelu Stratford, je s svojo ekipo zmagal na tekmi pola. Podelitve pokala se je udeležila tudi brazilska manekenka Fernanda Motta, ki je v Braziliji tudi znano televizijsko ime, saj vodi resničnostni šov Brazil's Next Top Model.

Nista se menila za navzoče

Temnolaska ni skrivala svojega zanimanja za mladega Britanca, njuno druženje pa je kmalu prešlo meje vljudnosti, saj kljub številčni publiki nista skoparila z dotiki, objemi in poljubčki, kar je že sprožilo govorice, da je med Harryjem in Fernando očitno preskočila iskrica. Tabloidi, ki redno spremljajo Harryjeve avanture z ženskami, se seveda sprašujejo, ali bo morda prav temperamentna Brazilka tista, ki bo neukrotljivega ženskarja končno spravila v red.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368