Zadovoljna.si
Russell Brand

Trači

Ups, kakšen dekolte!

Z.S.
06. 04. 2012 10.26
10

Angleški komik Russell Brand, ki je v začetku leta končal dobro leto trajajoč zakon s priljubljeno pevko Katy Perry, je med drugim znan tudi po svojem nenavadnem stilu oblačenja. Tokrat so paparaci igralca ujeli na snemanju novega filma v New Orleansu, kjer je presenetil z nič kaj moškim dekoltejem, ki bi ga marsikdo raje videl na njegovem novem dekletu ali nekdanji ženi.

Russell Brand
Russell Brand FOTO: Reuters

Je to moški?

Russell Brand se je tokrat odločil za majico, ki je razkazovala veliko kože in bi jo marsikdo raje videl na ženskem kot na moškem telesu. Zvezdnik, ki je znan po svojem nenavadnem stilu in dolgih laseh, se je namreč mudil na snemanju novega filma, med odmorom pa so igralca opazili tudi paparaci in izkoristili priložnost za nekaj fotografij. Ker je igralec dokaj drobne in suhljate postave ter bi njegov dekolte zlahka zamenjali za ženskega, so se o igralcu razpisali tuji mediji. Russell, ki se trenutno videva z manekenko madžarskega porekla Nikolett Barabas, se je pred dobrim mesecem znašel v težavah, ko se je zapletel v spor z enim od paparacev, ki ga je želel fotografirati. Igralec mu je iz rok iztrgal telefon in ga zalučal v bližnjo poslovno stavbo, pri tem pa razbil okno. Indicent je komentiral na svojem Twitter profilu, kjer je zapisal: "Odkar je Steve Jobs umrl, ne prenesem, da nekdo iPhone nenehoma uporablja nespoštljivo. Z dejanjem sem počastil spomin nanj.'' Incident preiskuje policija, Russel pa je že dejal, da bo plačal škodo za razbito okno.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368