Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ups! Le kaj bo rekla Kim?

Z.N.
06. 05. 2012 07.43
18

Zadnje čase mediji na široko poročajo o veliki ljubezni med Kim Kardashian in Kanyjem Westom. A kadar Kim ni v bližini, si njen dragi očitno rad spočije oči tudi na kateri drugi ženski. Paparaci so ga ujeli, ko je negibno buljil v postavne plesalke.

Za osebe, ki so v resni zvezi, navadno velja pravilo 'lahko gledaš, ne smeš se je dotikati'. In prav to je nedavno na košarkarski tekmi med ekipama New Yok Knicks in The Miami Heat počel raper Kanye West. Tekmo si je ogledal skupaj z Benom Stillerjem, med prekinitvami, ko so na parket stopile navijačice, pa pevec kar ni mogel umakniti pogleda z njihovih oblin. "34-letnik je tako zatopljeno gledal plesalke, da je imel kar odprta usta," poročajo tuji mediji. "Le kaj bo na to rekla njegova Kim?"

Da je prijateljstvo med Kanyjem Westom in zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kadashian preraslo v nekaj več, se je šušljalo že dlje časa. Najprej je na to, da sta par, namignil kar Kanye sam, ki v svoji pesmi Theraflu prepeva "priznam, zaljubil sem se v Kim", nato pa so dvomljivce prepričale še paparaco fotografije para, ki so jih mediji objavili. Ali gre le za bežno romanco ali nekaj več, bo pokazal čas.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368