Zadovoljna.si
Rihanna in njen 13-letni brat Rajad

Trači

Le kaj je počela Rihanna?

Z.S.
02. 05. 2012 10.46
16

Je megazvezdnica, ki je znana širom sveta, pred kratkim pa je bila uvrščena tudi na prestižno lestvico, ki jo sestavlja časopis The Times, kot ena izmed najvplivnejših ljudi na svetu. Vendar je za najstnika Rajada Fentyja Rihanna le njegova starejša sestra. Pevka je na svojem twitter profilu objavila fotografijo njunega odnosa, ki je očitno zelo zabaven in povsem podoben tistemu, ki ga lahko vidimo v običajnih družinah.

Rihanna in njen 13-letni brat Rajad
Rihanna in njen 13-letni brat RajadFOTO: Twitter

Zvezdnica v družinskem okolju

Na sliki je torej Rajad Fenty, Rihannin 13-letni najstnik, ki je pevko malo za zabavo in malo zares spravil na tla in se nanjo tudi ulegel. Pevka se svojemu 11 let mlajšemu bratu očitno ni pretirano upirala, fotografijo dogodka pa je delila tudi s svojimi oboževalci na twitter profilu, kjer dnevno objavlja novice in fotografije iz svojega življenja. Pod njo so nastali številni komentarji, nekateri zabavni in drugi ljubosumni, češ, da malemu Rajadu močno zavidajo njegov položaj. To pa ni edinin Rihannin brat. Pevka ima še enega mlajšega brata z imenom Rorry, ki šteje 21 let. Fotografija naj bi bila posneta pred nekaj meseci, saj je pevka trenutno črnolaska.

Spremljajte nas na Facebooku  

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368