Zadovoljna.si
Urška si želi, da bi ji ljudje verjeli, če jim reče, da so na njej umetne le prsi.

Trači

Urška Čepin: Vse, kar je na meni umetnega, so prsi!

Z.M.
18. 04. 2012 16.37
76

Potem ko smo ugibali, ali si je Urška Čepin res povečala ustnice ali ne, smo pravo informacijo dobili iz prve roke. Svetlolasa starleta nam je zatrdila, da si ustnic ni povečala že dve leti, vse, kar je na njej umetnega, pa so njene prsi. Moti jo, da se ljudje vtikajo v njene odločitve in jo označujejo za plastično, saj jo to prikazuje v napačni luči.

Urška si želi, da bi ji ljudje verjeli, če jim reče, da so na njej umetne le prsi.
Urška si želi, da bi ji ljudje verjeli, če jim reče, da so na njej umetne le prsi.FOTO: Facebook

Ustnic si v zadnjih dveh letih ni povečala.
Ustnic si v zadnjih dveh letih ni povečala. FOTO: Facebook

Urška Čepin nam je zaupala, da se je v vseh letih, odkar je na sceni, že navadila na zlobne komentarje ljudi, ki imajo veliko povedati o njenem videzu, a vseeno jo moti, da večina misli, da je plastična.

"Edina umetna stvar na meni so umetne prsi. Ustnic si nisem povečala že dve leti, kar je bilo v njih botoksa, se je že razgradilo,“ nam je razložila 27-letnica, ki je ponosna mamica 6-letnega dečka Vala.

Vsi se osredotočajo le na prsi

Tudi zaradi njega ji ni vseeno, kaj o njenem zasebnem življenju pišejo mediji. "Vsakega moškega, s katerim se fotografiram, označijo za mojega novega fanta. Ko grem zvečer ven, se ljudje včasih želijo fotografirati z mano in seveda privolim. A to ne pomeni, da so ti ljudje potem kar moji prijatelji,“ nam je razložila Urška in še enkrat poudarila, da si želi, da je ljudje ne bi videli kot umetne.

"Res je, imam umetne prsi, a vsaka druga Slovenka jih ima. Ne vem, zakaj se ljudje osredotočajo le na to,“ je še dodala.

KOMENTARJI (76)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368