Zadovoljna.si
Bill ni njen biološki oče!

Trači

Velika sramota Clintonovih: Chelsea ni Billova hči?!

U.S.
19. 06. 2014 10.09
48

Ameriški tabloidi že vrsto let namigujejo, da Chelsea Clinton ni biološka hči nekdanjega predsednika Združenih držav Billa Clintona. Toda do sedaj je vse temeljilo zgolj in samo na govoricah in namigovanjih, da naj bi bila tudi Hillary vrsto let nezvesta svojemu možu. Med enim izmed skokov čez plot je 'nesrečno' zanosila in plod tega razmerja naj bi bila prav skodrana Chelsea.

Chelsea Clinton
Chelsea ClintonFOTO: Reuters

Takšne so bile govorice. Sedaj pa so razvpiti tabloidi postregli še z informacijo, kdo je v resnici Chelseajin oče, s katerim je imela Hillary skrivno razmerje. Šlo naj bi za nekdanjega sodelavca njenega moža Billa, Webba Hubbella.
Hillary, tako pišejo mediji, naj bi že od samega začetka svojega zakona z Billom vedela, da je njun zakon farsa in da ji on nikoli ne bo zvest. Že nekaj tednov po poroki naj bi svojega uspešnega soproga zalotila v domači kopalnici s precej mlajšo žensko. »Videla je, kako se poljubljata, kako jo je grabil za prsi,« pišejo tabloidi. To naj bi senatorki dokončno odprlo oči in takrat naj bi se tudi odločila, da si še sama poišče svojo srečo.

Bill ni njen biološki oče!
Bill ni njen biološki oče! FOTO:

Torej, če Hillary ni seksala z Billom, s kom je?! Larry Nichols, dolgoletni pomočnik upokojenega Billa, je medijem sedaj prisegel, da je imela Hillary afero z Webbom, s katerim je tudi zanosila. Bill naj bi za novico, da njegova žena, ki je žena zgolj in samo na papirju že vrsto let, pričakuje otroka, izvedel povsem po naključju. O naraščaju v njegovi družini naj bi ga obvestil njegov tiskovni predstavnik, medtem ko je imel Hillaryjin zdravnik tiskovno konferenco, katere se je udeležila tudi noseča Hillary.

Je podobnost očitna?!

Chelsea Clinton v resnici presenetljivo spominja na Hubbella, so sedaj, ko so primerjali fotografiji mladega Webba in male Chelase, ugotovili mediji. Chelsea, ki konec letošnjega leta tudi sama pričakuje dojenčka z izbrancem Marcom Mezvinskyjem, ima zelo nizko ležeče ustnice in ozko brado, prav tako kot Hubbella, medtem ko ima Bill tanke ustnice in močno brado.

Slavna družina se na govorice zaenkrat še ni odzvala.

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493