Zadovoljna.si
Vmes je 37 kilogramov in 7 let.

Novice

VIDEO: Jennifer Hudson posnela video sama s sabo

Z.C.
29. 12. 2011 09.54
1

Da je pevka in igralka Jennifer Hudson v zadnjih letih drastično shujšala, je splošno znano, svojo vitko postavo pa je znova pokazala na prireditvi ‘VH1 Divas Celebrates Soul’ v New Yorku. Zvezdnica se je znebila odvečnih kilogramov z metodo Weight Watchers, s katero je shujšala kar 37 kilogramov. Izjemno ponosna na svoj uspeh je posnela celo duet sama s sabo. V videospotu pesmi ‘I Believe in You and Me’ je vitka Jennifer nastopila s svojo ‘staro’ obilnejšo podobo iz leta 2004, ko je bila ena od finalistk resničnostnega šova American Idol.

Vmes je 37 kilogramov in 7 let.
Vmes je 37 kilogramov in 7 let. FOTO: YouTube

V zadnjih letih je pevki Jennifer Hudson uspelo izgubiti 37 kilogramov, o čemer priča tudi več kot pet številk manjša konfekcijska velikost, v kateri danes ponosno razkazuje svoje telo. 30-letna zveznica iz Chicaga je po mnenju mnogih postala popolnoma drugačna oseba, čeprav nekateri pravijo, da jim je bila veliko bolj všeč z oblinami. Jennifer je hujšala po sloviti metodi Weight Watchers, ki je nastala leta 1963, pevka pa je postala tudi ambasadorka tega načina hujšanja. "Počutim se odgovorna svetu – ljudje me opazujejo, zato moram ostati na pravi poti," je o svojem delu v programu Weight Watchers povedala Jennifer. Do lepega telesa ji je ob zdravi prehrani pomagal tudi osebni trener Harley Pasternak. Kot obraz Weight Watchersa je posnela tudi duet sama s seboj in pokazala, kaj je mogoče doseči s trdno voljo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375