Zadovoljna.si
Courtney Love in njenih 50 - 5

Trači

'Drogo vam bodo oprostili!'

U.S.
11. 07. 2014 10.18
2

Glasbenica Courtney Love se je v intervjuju ob svojem okroglem jubileju pohvalila, da je premagala vse odvisnosti, s katerimi se je spopadala v preteklosti. No, razen cigaret. Tem se ne namerava zlahka odpovedati. Ponovno pa naj bi vzpostavila tudi dober odnos s svojo hčerko Frances Bean.

Čeprav je v preteklosti imela težave s heroinom in buprenorfinom, zdravilom, ki se uporabljajo za zdravljenje odvisnosti, Courtney Love peto desetletje svojega življenja zapušča povsem 'čista'.

Glasbenica, ki naslednji teden praznuje okroglo obletnico, se je pred sedmimi leti rešila skoraj vseh pregreh. Odpovedala se je celo kavi, njena šibka točka pa so še vedno cigareti, ki se jim ne more upreti že vse od 12 leta. No, v Hollywoodu, kot je izjavila v intervjuju reviji Sunday Life, nikoli ni bila težava odvisnost od prepovedanih substanc, temveč videz.

»Naslednji teden bom praznovala 50. rojstni dna, kar je realnost, in to je v redu. Dokler ste videti lepi, lahko delate, a ko enkrat pridobite kilograme ali izgubite lase, si ne morete preprosto nadeti čepico na glavo, kot to storijo moški. Oprostili vam bodo vso drogo na tem svetu, nikoli pa vam ne bodo oprostili dejstva, da ste se zredili,« pravi nekdanja pevka skupine Hole.

Courtney, ki priznava, da ima zelo rada sir, zaradi katerega lahko občasno pridobi kakšen kilogram, si danes prizadeva izgraditi novo podobo, brez spremljajočih škandalov.

»Svoj dolg, kar se tiče slovesa in zgodovine, sem odplačala. Sem oseba vredna zaupanja, s čimer se v preteklih letih nisem mogla pohvaliti,« pravi.

Zato upa, da se bo skupina Hole ponovno zbrala, ter da se bo odnos s hčerko Frances Bean, ki jo rodila v zakonu s preminulim pevcem slavne skupine Nirvana Kurtom Cobainom, še izboljšal.

»To je zdaj že stara zgodba. Ko gre za vaše otroke, je pomembno, da si nevtralen in brezpogojen, sicer boste krivi za vse, kar se zgodi,« pravi Courtney, čigar hčer od leta 2009 vzgajata Kurtova mama in teta. S hčerko se zdaj menda dobro razumeta. Poleg avgustovske turneje v Avstraliji, problematična pevka načrtuje tudi snemanje z Miley Cyrus, ki podpira vsakič, ko jo javnost kritizira.

»Z Miley se o tem še vedno pogovarjava. Bomo videli, kaj se bo izcimilo,« je še dodala pevka.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493