Zadovoljna.si
Catherine Middleton - 6

Trači

Vsega je kriva Kate Middleton!

Z.N.
05. 05. 2012 21.44
28

Hlačne nogavice kožne barve so bile nekoč bolj ali manj 'rezervirane' za starejše ženske, v zadnjem letu pa je prodaja le-teh skokovito narasla. Največje zasluge pri tem naj bi imela soproga britanskega princa Williama Kate Middleton.

Od kraljevske poroke stoletja dalje naj bi po poročanju britanskih medijev prodaja hlačnih nogavic kožne barve narasla za kar neverjetnih 500 odstotkov.

"Kate Middleton je zaslužna za neverjetno povečano prodajo mnogih modnih izdelkov," pišejo britanski mediji. "Učinek 'Kate' je povzročil, da je večina Britank zdaj norih na damski stil oblačenja, kakršnega ima vojvodinja Cambriška".

Trgovine v zadnjem letu močno služijo na račun Kate, skoraj vse artikle, ki jih v javnosti nosi Kate, pa popolnoma razprodajo. Kljub vsemu se je za največji odstotek v zadnjem letu povečala prodaja nogavic kožne barve. Mnoge Britanke naj bi pred 'učinkom Kate' obleke tudi v hladnih dneh nosile kar brez hlačnih nogavic. "Hlačne nogavice kožne barve so sicer popoln kos ženske garderobe. Primerno so še posebej v prehodnih obdobjih, ko je pretoplo za debele zimske žabe, a prehladno za golo kožo,"  pišejo. Mnogi pa se sprašujejo, ali bi Kate prosojne hlačne nogavice kožne barve nosila, tudi če ne bi postala del britanske kraljeve družine. Kraljevi protokol naj bi namreč določal, da morajo ženske predstavnice nositi zaprte čevlje in imeti oblečene hlačne nogavice.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368