Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Vsem sta zaprla usta!

J.V.
20. 06. 2014 14.55
15

Za njima je težko leto, ki so ga krojile govorice o nezvestobi, ločitvi in kontroverznost okoli sporne fotografije njune najstniške hčerke Willow. Toda Will Smih in Jada Pinket-Smith sta bila videti kot sveže zaljubljen parček, ko so ju pretekli vikend ujeli na družinskih počitnicah na Havajih.

42-letna hollywoodska zvezdnica je v bikiniju pokazala svoje zavidljivo izklesano telo, medtem ko si je njen mož Will Smith privoščil tek po plaži. Slavni par je bil navkljub številnim govoricam, da v njunem zakonu škriplje, videti do ušes zaljubljen, ko sta si izmenjala nekaj poljubov.

Zakoncema se je na plaži pridružila tudi njuna 13-letna hčerka Willow, ki je pred kratkim dvignila veliko prahu z objavo fotografije, na kateri leži v postelji s starejšim prijateljem. Will in Jada sta se zaradi tega kasneje znašla tudi v preiskavi socialne službe. A družina se je očitno odločila, da vse težave za nekaj časa pusti doma in se odpravi na vroče Havaje.

Tako so vsem, ki so namigovali, da je le še vprašanje časa, kdaj se bosta zvezdnika ločila, dokončno zaprli usta.


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493