Zadovoljna.si
Courtney Love

Trači

Vsi so strmeli vanjo ... kaj takega!

J.V.
27. 06. 2014 12.41
6

Courtney Love je na eno izmed največjih dobrodelnih večerij pripeljala tudi svoji 'prijateljici', ki sta izgledali, kot da ji bosta vsak čas pobegnili. Obleka, ki jo je žena preminulega Kurta Cobaina za to priložnost izbrala, je bila povsem neprimerna in pevka je bila kot opozorilo na dveh nogah česa se ne sme obleči za gala dogodek.

Courtney Love
Courtney LoveFOTO: Reuters

Minuli vikend je minil v znamenju velikega humanitarnega dogodka Life Ball, ki se ga vsako leto udeležijo številne zvezde. Na njem zbirajo denarna sredstva za boj proti AIDS-u in letos je poleg Conchite Wurst, največ pozornosti uspelo pritegniti pevki Courtney Love. Ta je znova dokazala, da kar se tiče modnega stila, nima prav veliko smisla.

Gala večerje se je zvezdnica udeležila v obleki, iz katere je kipelo njeno oprsje in samo vprašanje časa je bilo, kdaj bosta njeni 'prijateljici' pokukali na plano. Rumeni mediji so skritizirali njeno opravo in jo prosili naj naslednjič nadzoruje svoje prsi. Kljub njeni neprimerni večerni toaleti, pa se je Courtney vidno zabavala, ko je na dogodek prišla v spremstvu Andreasa Kronthalera. Glede na to, da gre za moža priznane modne oblikovalke Vivienne Westwood, bi se Courtney res lahko bolj primerno oblekla.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493