Zadovoljna.si
Spregovorila je tudi o peklu, ki ga je preživljala zaradi odvisnosti od drog.

Trači

Zadnji intervju je resnično strašljiv!

U.S.
27. 06. 2014 13.11
5

V svojem zadnjem intervjuju, ki ga je dala reviji The Spectator, pokojna Peaches Geldof predvideva, da bo 'končala kot njena mati'.

Predvidevala je, da bo na koncu končala tako kot njena mama - in imela je še kako prav!
Predvidevala je, da bo na koncu končala tako kot njena mama - in imela je še kako prav!FOTO: Twitter
Peaches Geldof je v svojem zadnjem intervjuju poudarila, da se počuti kot kakšen književni lik. "Zvezde so ljudje, ki so ves čas pod ekstremnim drobnogledom javnosti. Toda, če se na drugi strani želite od tega distancirati, vas bodo ljudje in mediji kamenjali," je fenomen zvezdništva malo pred smrtjo pojasnila 25-letna Peaches, ki je nato 7. aprila umrla zaradi prevelikega odmerka heroina.

Peaches je spregovorila tudi o tem, kako je odraščati v slavni družini. "Celo življenje mi govorijo, da mi je usojeno. Pravijo mi, da bom umrla kot moja mati. Ves čas poslušam: 'Končala boš kot mama'," je še takrat izjavila britanska zvezdnica, ki je očitnopo tihem slutila, da se bliža njen konec.

Spregovorila je tudi o peklu, ki ga je preživljala zaradi odvisnosti od drog.
Spregovorila je tudi o peklu, ki ga je preživljala zaradi odvisnosti od drog. FOTO:

Peaches je le nekaj dni kasneje res umrla na precej podoben način kot njena mama, televizijska voditeljica Paula Yates. Za obe se je na koncu namreč izkazalo, da je bil usoden prevelik odmerek droge.

Peaches je v intervjuju spregovorila tudi o svoji odvisnosti od heroina. "Heroin je temačna droga. Vsi heroinski odvisniki imajo enako težko, notranjo bolečino," je še povedala. Kakšno bolečino je sama nosila v sebi, ni znano, saj je v javnosti zadnja leta, odkar je postala prvič mama, delovala zelo srečna.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493