Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Trači

Zadrogirana Joliejeva: fotografije, ki ne bi smele priti v javnost?!

U.S.
03. 07. 2014 09.48
46

Angelina Jolie nikoli ni skrivala svoje precej burne preteklosti. Eno glavnih vlog v njeni divji mladosti pa so odigrale tudi droge, ki se jih je takrat še rosno mlada lepotica rada posluževala.

Ameriški tabloid National Enquirer je opravil pogovor z danes 68-letnim Franklinom Meyerjem, ki je razvpitemu tabloidu zatrdil, da je bil v mladosti igralkin osebni diler. Tabloidu je kot dokaz, da je res, kar govori, ponudil celo 16-minutni video posnetek, na katerem domnevno zadrogirana Angelina Jolie pripoveduje o svojih divjih spolnih dogodivščinah, z veseljem pa se pred kamero razgovori tudi o številnih drogah, ki jih je do tedaj že preizkusila.

Angelina Jolie
Angelina Jolie FOTO: Reuters

"Angie je bila moja stranka vrsto let. Kupovala je heroin in kokain. Vsakič, ko me je poklicala, me je prosila, da pridem k njej. To je bil način, na katerega mi je sporočila, da potrebuje drogo. Bila je dobra stranka in redno mi je plačevala. V tistem obdobju je bila videti izredno suha, imela je prebodene roke," je sedaj priznal Meyer, ki je bil več kot očitno s strani tabloida dobro plačan, da je spregovoril o stvareh, o katerih je vse do sedaj pametno molčal.

"Nekoč sem s seboj prinesel tudi kamero," je nadaljeval izpoved nekdanji diler. "Vprašal sem jo, če jo moti, če jo snemam. Strinjala se je in tako je nastal ta posnetek." V tistem času je imela Angelina divje razmerje z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom. "Nenadoma je začela govoriti o svojih seksualnih skrivnostih. Rekla je, da jo je Billy Bob sprva naplahtal, da je njegova moškost res majhna. Sama pa je kmalu spoznala, da je obdarjen kot konj – to so njene besede," je še zatrdil Franklin, ki je prepričan, da si Angelina še danes Billyja ne more povsem izbiti iz glave. "Če bi bil jaz Brad, ne bi bil ravno vesel," je še dejal.

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493