Zadovoljna.si
Le nekaj tednov po ločitvi je izvedela za moževo nezvestobo.

Trači

Pravljica je le iluzija: danes doživlja pravo nočno moro!

J.V.
10. 06. 2014 08.33
6

Zadnjih šest mesecev je bilo ekstremno dolgih za zmagovalko Ameriškega idola Kelly Clarkson. Lani oktobra se je pevka poročila z Brandonom Blackstockom, za katerega je mislila, da je moški njenih sanj, le šest tednov kasneje pa se je začela drama. Kelly je presrečna najprej oznanila, da je noseča, sekundo kasneje pa sta se pojavili dve ženski, ki sta trdili, da sta bili v preteklih mesecih intimni z njenim možem. Njena najhujša nočna mora se je tako šele začela ...

Le nekaj tednov po ločitvi je izvedela za moževo nezvestobo.
Le nekaj tednov po ločitvi je izvedela za moževo nezvestobo.FOTO: Reuters Video

Njeni medeni tedni so se končali v trenutku, ko sta se pojavili dve neznani ženski, ki sta trdili, da sta imeli afero z njenim možem Brandonom Blackstockom. Pevka Kelly Clarkson je svojega moža branila, češ da je nikoli ne bi prevaral, a kljub vsemu se je prihodnje mesece večino časa skrivala pred javnostjo in mediji.

Noseča Kelly Clarkson
Noseča Kelly Clarkson FOTO: Profimedia

Počuti se prevarano in ponižano

In čeprav ga je v javnosti branila, to še ne pomeni, da mu je za štirimi stenami povsem zaupala. Pravzaprav je bilo ravno nasprotno. Kelly se je počutila prevarano in javno ponižano, z možem pa naj bi ostala samo zato, ker se ni želela ločiti, v času ko pod srcem nosi njunega otroka. Je lahko še kaj hujšega?!

Po rojstvu otroka ga bo zapustila

Mnogi že sklepajo, da jo je Brandon res prevaral in da Kelly molči le zato, ker si ni želi dodatne medijske pozornosti med nosečnostjo. Rok poroda naj bi imela 19. junija, po rojstvu hčerke pa naj bi se stvari drastično spremenile, pišejo ameriški tabloidi. Viri blizu pevke namreč trdijo, da Kelly ni več osredotočena na svojo popolno družino, ampak je njena prioriteta zgolj in samo hčerka, ki jo pričakuje. V njenih mislih je Brandon uničil možnost, da bi lahko bili srečni skupaj, zato se bo takoj, ko se bo lahko, od njega tudi uradno ločila.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493