Zadovoljna.si
Svoj novi tatu je razkrila v videospotu.

Trači

Zvezdnica razkrila svojo skrivnost

Z.S.
02. 05. 2012 10.26
18

Znana je po svojem oboževanju telesnih poslikav, zato njeno telo krasi že šest tatujev, pred kratkim pa se je odločila za novega. Skrivnostni tatu, ki krasi pevkino zadnjico, je nastajal dolgih enajst ur, Cheryl Cole pa ga je javnosti prvič pokazala kar v svojem novem videospotu za pesem Call My Name.

Svoj novi tatu je razkrila v videospotu.
Svoj novi tatu je razkrila v videospotu.FOTO: YouTube
Imela naj bi jih še več!

28-letna pevka Cheryl Cole, ki je svetu znana predvsem zaradi svojega preteklega zakona s športnikom Ashleyjem Colom in vloge žirantke v priljubljenem glasbenem šovu X Factor, svoj nov tatu razkazuje v kratkih hlačkah z živalskim potiskom, v katerih se pojavi v enem izmed kadrov svojega novega singla Call My Name. Britanska zvezdnica je namreč velika ljubiteljica tovrstne trajne poslikave, njeno telo pa naj bi že pred novim 'dodatkom' krasilo kar šest tatujev, medtem ko viri blizu pevke trdijo, da naj bi jih pevka imela še več, vendar na mestih, ki jih skrbno skriva pred očmi javnosti. Svoj prvi tatu si je omislila na desni roki, ki jo danes krasi polinezijski simbol, drugega – prepletenega metuljčka nosi nad zadnjico, tretji – napis Mrs Cole, ki je bil posvečen njenemu bivšemu možu, nosi na zadnjem delu vratu, četrti je na stegnu desne noge in predstavlja s trnom obdano vrstnico, peti krasi njeno levo stran zadnjice in se povezuje z zadnjim tatujem, katerega simbol ostaja še neznanka, šesti pa je nastal prav tako v povezavi z metuljčkom, ki ga nosi na spodnjem delu hrbta. Pevka naj bi tako svoje telo mojstrom poslikave prepustila kar sedemkrat, na eni izmed podelitev nagrad pa je izjavila, da se kljub bolečini tovrstnim poslikavam še ne misli odpovedati.

Svoj nov tatu je razkrila v videospotu.
Svoj nov tatu je razkrila v videospotu.FOTO: YouTube


 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368