Zadovoljna.si
Michael Lohan in Tila Tequila - 10

Samo za moške

Dekleta se stiskajo, fantje pa vriskajo!

Z. T.
25. 11. 2010 17.40
3

Nekatere ameriške starlete dobro vedo, kako poskrbeti za lastno promocijo. Razvpita Tila Tequila je tokrat izbrala rojstnodnevno zabavo v nekem klubu v Los Angelesu, kjer se je v provokativnem plesu zvijala s prijateljico.

Razvpita starleta Tila Tequila, ki je znana zgolj po svojih javnih izgredih, je znova poskrbela, da se piše o njej. Tokrat je za razvrat poskrbela druščina tretjerazrednih zvezdnikov, ki je v nekem losangeleškem lokalu praznovala rojstni dan. Tila se je pridružila Joslyn James, Gini Rodriguez in Kate Major. In ker divja gospodična ne zna ostati v ozadju, je s Kate zavzela središče lokala. Skupaj sta zaplesali erotični ples, ob katerem je marsikateremu moškemu predstavniku postalo vroče.

Tila Tequila na zabavi - 6
Tila Tequila na zabavi - 6 FOTO: X17ONLINE.COM

Pisana druščina

Kate, ki sicer piše za tabloidno revijo, je bila s svojim fantom Michaelom Lohanom, ki ga je pred časom že prijavila zaradi nasilja. Joslyn James, ki je praznovala svoj 33. rojstni dan, je znana iz afere Tiger Woods, saj naj bi bila ena od njegovih številnih ljubic, Gina Rodriguez pa ravno tako že bila v središču škandalov.

Tila provocira

Sicer pa so Tila, Michael in Kate znani po tem, da imajo radi zabavo, še posebej takšno, na kateri jih vidi čim več ljudi. Nazadnje so si razvrat privoščili na noč čarovnic. Sicer pa Tila tudi takrat, ko ni v družbi, zna razburiti prisotne in občinstvo. In pred časom jih je tudi skupila. Takrat je o dogodku nemudoma obvestila svoje oboževalce preko Twitterja. Kot je opisala, je šla na festival Gatherin at Juggalos v Chicagu. Kot je znano, so med njenim nastopom ob njeni glavi pokale petarde, vanjo je občinstvo metalo steklenice, kamenje in tudi človeške iztrebke. Posledice napada so bile vidne na fotografijah, ki so kmalu po brutalnem napadu začele krožiti po internetu. Nekateri pripadniki Juggalosov, ki je ekstremna skupina, so že pred njenim nastopom napovedali, da jo bodo v primeru, če se bo pojavila na njihovem zborovanju, poškodovali. Za nameček pa je Tila publiko še dodatno provocirala, ko je na odru slekla majico in nastopila z razgaljenim oprsjem.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478