Lea Sirk: 'Vzljubili so me zaradi odprtosti, potem pa ...'

Matej Arh
29.08.2019, 6:24
12
Lea Sirk je v 5. sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, prvič zasedla žirantsko mesto in tako po številnih preobrazbah, s katerimi se je predstavila v 4. sezoni, kot prva izkusila šov še z druge perspektive. V studiu TBT se je tokrat spominjala svojih preobrazb in povedala, kakšna bo v vlogi žirantke.

Lea Sirk je to poletje praznovala 30. rojstni dan, a do tega mejnika je dosegla že marsikaj: potem ko je uspešno dokončala glasbeni konservatorij v Ženevi, je glasbeno kariero zgradila v Sloveniji, svojo domovino je uspešno predstavljala na Evroviziji, v minuli sezoni šova Znan obraz ima svoj glas se je suvereno uvrstila v finale, poleg tega pa je še mamica dvema hčerkama.

V teh dneh se veliko govori o ameriški pop zvezdnici Taylor Swift, ki je ravnokar izdala nov album Lover, prav njo pa je med drugim Lea imitirala tudi v omenjenem šovu. Kljub temu da se je prelevila v priljubljeno pevko, pa Lea o njej nima prav lepih besed in ji ni všeč, da sta si v marsičem podobni. Kaj vse ju združuje in kakšno mnenje ima o Taylor Lea, si oglejte v videu #TBT.

Čeprav Lei to ni všeč, je v marsičem podobna Taylor Swift. Obe bosta letos dopolnili tudi 30 let.
Čeprav Lei to ni všeč, je v marsičem podobna Taylor Swift. Obe bosta letos dopolnili tudi 30 let.FOTO: Miro Majcen

Ne zamudite celotnega pogovora z Leo, ki vas čaka na VOYO, v katerem je spregovorila tudi o načrtih za prihodnost in zakaj bo delala samo še pet let. Vedno nasmejana Primorka je med drugim spregovorila tudi o preobrazbi v Lady Gaga, zakaj na Evroviziji ni spoznala Salvadora Sobrala, ki ga je imitirala v prvi oddaji, in do katerega leta še namerava delati.

PREBERI ŠE
Lea Sirk: 'Izraelka nas v Lizboni ni več poznala'

Lea Sirk si je ogledala nekaj svojih preobrazb iz 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas.
Lea Sirk si je ogledala nekaj svojih preobrazb iz 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas.FOTO: Miro Majcen

Leinega mnenja o Taylor Swift sam zagotovo ne delim, zato sem jo (neuspešno) prepričeval o dobrih straneh priljubljene ameriške pevke. V dodatnem posnetku si lahko pogledate, kako sva se 'dajala' med pripravo na ogled throwback posnetka, ko se je v pogovor poleg Lady Gaga vmešala celo Katy Perry ...

PREBERI ŠE
Lea Sirk priznala: 'Ja, navijala sem za Raiven!'

Lea Sirk je nova žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki na POP TV prihaja to jesen.
Lea Sirk je nova žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki na POP TV prihaja to jesen.FOTO: Miro Majcen