Voditeljica razkrila, kaj se dogaja v ozadju šova Ljubezen po domače

Matej Arh
19.09.2019, 8:02
0
Pomladi si ne znamo več predstavljati brez priljubljenega šova Ljubezen po domače, ki je letos že tretjič poskrbel, da smo imeli v šoli, službi ali pa na kavi vedno kaj za komentirati. Že zdaj se veselimo prihajajoče 4. sezone, nove iskalce (in tudi dve iskalki) ljubezni smo junija že spoznali, da bi nam čas do takrat hitreje minil, pa pa smo v studio TBT povabili voditeljico Tanjo Postružnik Koren, ki nam je zaupala, kako je sama doživela tri leta druženja s podeželskimi junaki.

Rodile so se nove ljubezni, kresale so se iskre strasti in tudi zamer, bilo je nekaj solza in še veliko več smeha, spletle so se nove vezi in rodil se je celo otrok – vse to je posledica treh sezon šova Ljubezen po domače, ki je letošnjo pomlad že tretjič zapored pred televizijske ekrane prikoval staro in mlado. Čeprav se iskalci ljubezni menjajo, pa želja po pristnih stikih ostaja enaka. Stalnica je tudi voditeljica Tanja Postružnik Koren, brez katere si šova sploh ne predstavljamo več.

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

Tanja je v studiu #TBT spregovorila o tem, kako kot voditeljica doživlja srečevanje osamljenih podeželskih src.
Tanja je v studiu #TBT spregovorila o tem, kako kot voditeljica doživlja srečevanje osamljenih podeželskih src.FOTO: POP TV

Tanja je kot zadnja gostja 2. sezone spletne pogovorne oddaje #TBT sedla na naš kavč in spregovorila o snemanjih in o tem, kaj se dogaja, ko kamere ugasnejo, brez težav pa je spregovorila tudi o tem, kako je po ločitvi sama ponovno našla srečo. "Tečem drugi krog," kot je šaljivo povedala že v predstavitveni oddaji 4. sezone. O tem, kdaj je torej iz veze treba oditi in do kdaj se za ljubezen še vseeno splača boriti, vseeno ne govori rada. "Pameten človek nasvetov ne potrebuje, neumen pa jih ne posluša," nam pove v svojem hudomušnem stilu in moramo ji prikimati. "Naj vsak svoj vrtiček obdeluje in čim manj ljudi okrog poškoduje," doda Tanja.

PREBERI ŠE
Rasema (LPD) iskreno o nesreči v ljubezni

Ker pa se v oddaji #TBT spominjamo preteklih dogodkov v šovu, je nekaj takšnih 'throwbackov' čakalo tudi Tanjo. Tokrat smo jih razdelili v tri sklope: romantika po domače ter drama po domače, ki si ju lahko ogledate spodaj, tretji sklop, Tanjina presenečenja, pa te skupaj s celotnim pogovorom čaka na VOYO.

PREBERI ŠE
Jaka Hafner in Ana delila prvo fotografijo iz porodnišnice

Tanja si je ogledala kar nekaj posnetkov iz preteklih treh sezon šova Ljubezen po domače.
Tanja si je ogledala kar nekaj posnetkov iz preteklih treh sezon šova Ljubezen po domače.FOTO: Damjan Žibert