Zadovoljna.si
Skupna

Oddaje

Spoznajte tekmovalce letošnje Kmetije!

Matej Arh
02. 09. 2019 07.33
0

Sredi prekmurskih ravnic je te dni spet bolj pestro, saj se te dni, sicer na novi lokaciji, snema nova sezona Kmetije. Ta na POP TV prihaja že čez dva tedna, 16. septembra, danes pa spoznajte 19 kandidatov, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov.

BORUT GREGORIČ, 30 let, Koper

Nasmejani trener gimnastike bo morebiti prav na Kmetiji praznoval svoj 30. rojstni dan, o sodelovanju v šovu pa razmišlja že vrsto let. Pravi, da si je ogledal vse dosedanje sezone. Bobo, kot ga kličejo prijatelji, ocenjuje, da bo imel največ težav z uporniškimi tekmovalci, ki jim delo ne bo dišalo, najbolj pa bo pogrešal svojo ženo in 3-letno hčer.

Borut Gregorič
Borut GregoričFOTO: POP TV

ADRIJANA ŠTRIBL, 28 let, Slovenske Konjice

28-letna Adrijana se je na Kmetijo prijavila zaradi nove izkušnje, čeprav jo mika tudi glavna nagrada. Dela se ne boji, saj tudi doma živi na kmetiji, priznava, da jo bolj skrbi, da bi se dela izogibali njeni sotekmovalci. Sebe opisuje kot delavno, zabavno in veselo dekle, največji izziv pa ji bo predstavljalo življenje z ljudmi različnih karakterjev.

Adrijana Štribl
Adrijana ŠtriblFOTO: POP TV

BOJAN KERMAVNER, 59 let, Ljubljana

Ljubljančan, ki bo letošnjo jesen praznoval 60. rojstni dan, želi na Kmetiji dokazati, da še ni za v staro šaro. Pravi, da bo pri vseh izzivih maksimalno sodeloval in se Sloveniji dostojno predstavil, verjame pa, da ga v šovu nihče ne bo mogel razjeziti, saj je 28 let opravljal delo varnostnika, kjer je doživel marsikaj.

Bojan Kermavner
Bojan KermavnerFOTO: POP TV
Razkrivamo prve fotografije povsem nove Kmetije
Preberi še
Razkrivamo prve fotografije povsem nove Kmetije

SIMONA KRIŽNIK, 37 let, Ptuj

’Od mene lahko pričakujete veliko, pripravljena sem na vse, če bo treba, bom šla tudi čez mejo,’ že na začetku obljublja Simona, ki pravi, da se bo borila do konca. Če zmaga, bo svojo družino odpeljala na tropske počitnice, sotekmovalcev pa se ne boji.

Simona Križnik
Simona KrižnikFOTO: POP TV

RENE ŠANTIČ, 32 let, Kamnik

Sicer priznava, da ga mika tudi denarna nagrada, a prijavil se je zaradi samopromocije, saj pravi, da se ukvarja z dejavnostmi, kjer je marketing izjemno pomemben. Rene se je v preteklosti že preizkusil v resničnostnem šovu, Kmetija pa mu ni ravno blizu, saj pravi, da je bolj mestni fant. Z denarno nagrado bi poplačal kredite in preostanek vložil v razvoj lastnega nizkokaloričnega beljakovinskega sladoleda.

Rene Šantič
Rene ŠantičFOTO: POP TV

BOŽIDARA VEZJAK, 57 let, Slovenske Konjice

Redno je spremljala minule sezone Kmetije, v letošnjo pa jo je prijavil najstarejši vnuk Rok, ki za svojo babico pravi, da vse zna, je močna in se ničesar ne boji. Veliko izkušenj z delom na kmetiji sicer nima, občasno je pomagala na sosedovi kmetiji, a se vseeno veseli vseh opravil, ki so pred njo. Doma ima pet otrok in devet vnukov, ki bodo zanjo stiskali pesti.

Božidara Vezjak
Božidara VezjakFOTO: POP TV

DANIJEL FRIGELJ, 37 let, Veliki Obrež

Danijela je v šov prijavila partnerica, ki mu je govorila, da je pred televizijo lahko biti pameten. Sotekmovalci bi ga lahko razjezili z lenarjenjem in neposlušnostjo, sicer pa mu kmečka opravila ne predstavljajo težav, saj imajo njegovi starši doma manjšo kmetijo. Domotožje bo poskusil odpraviti s pridnim delom na posestvu.

Danijel Frigelj
Danijel FrigeljFOTO: POP TV

KSENIJA SEŠEL, 34 let, Laško

Ksenija ima za sabo težko življenjsko zgodbo, saj je sprva zbolela, nato pa se je morala spopasti še z močno depresijo. Zdaj meni, da je čas za nov izziv in zato se je prijavila v resničnostni šov. Denarno nagrado bi porabila za nakup zemlje, na kateri bi se preživljala s samooskrbo, rada pa bi posvojila tudi otroka. Veliko bolj se razume z moškimi, najbolj kritična pa je do lanske tekmovalke Anete, saj ne more pozabiti, kako je obračunala s sotekmovalko Zdenko.

Ksenija Sešel
Ksenija SešelFOTO: POP TV

TOM ZUPAN, 20 let, Kranj

Eden izmed najmlajših tekmovalcev v letošnji Kmetiji se je prijavil zaradi nove izkušnje, obljublja pa premišljene odločitve in dobro taktiko. Izkušenj z delom na kmetiji nima, najmanj pa se veseli molže krave.

Tom Zupan
Tom ZupanFOTO: POP TV

SARA RUTAR, 29 let, Izola

Pred dvema letoma je Sara kot prva Slovenka osvojila pokal v šovu MasterChef Slovenija, zdaj pa se vrača pred kamere – predvsem po novo izkušnjo, pravi. Obljublja, da bo takšna, kot jo gledalci že poznajo, denarno nagrado pa bi vložila v prihodnost. Kmečkih opravil se ne boji, saj ji takšno delo ni tuje.

Sara Rutar
Sara RutarFOTO: POP TV
Ko boste videli, kakšna je bila pred 5 leti, boste ostali brez besed!
Preberi še
Ko boste videli, kakšna je bila pred 5 leti, boste ostali brez besed!

LUKA LAMPRET, 20 let, Celje

’Nekateri so odreagirali pozitivno, drugi so bili presenečeni, tretji so rekli, da sem nor,’ prizna Luka, ko ga vprašamo, kako so se na njegovo prijavo odzvali bližnji. Kmečkih opravil se sicer ne boji, le kidanja gnoja se ne veseli, sicer pa si želi spoznati življenje pred kamerami in ugotoviti, ali je dovolj vztrajen in psihično pripravljen za življenje z neznanci.

Luka Lampret
Luka LampretFOTO: POP TV

DAMJANA TOMAŽIN, 24 let, Litija

Damjana obljublja, da se ne bo pretvarjala pred kamerami, ki si jih želi spoznati. Prijavila se je zaradi stave, saj ji je sestra dejala, da si ne upa, njeni domači pa jo pri tem spodbujajo, saj pravijo, da je ’ta prava za Kmetijo’.

Damjana Tomažin
Damjana TomažinFOTO: POP TV

DENIS ŠAJHER, 21 let, Maribor

Tudi 21-letni Denis se želi preizkusiti na Kmetiji, upa pa, da bo svojo prepoznavnost unovčil tudi v prihodnosti. Obljublja, da bo sotekmovalce zabaval, z delom na kmetiji pa zaenkrat nima izkušenj. Domači vseeno navijajo zanj in ga podpirajo, pravi, da so bili vsi pozitivno presenečeni.

Denis Šajher
Denis ŠajherFOTO: POP TV
Sanjska zaroka Natalije Bratkovič: DA je rekla na rojstni dan!
Preberi še
Sanjska zaroka Natalije Bratkovič: DA je rekla na rojstni dan!

LUCIJA KOLAR, 18 let, Loče

Čeprav je letos komaj dopolnila polnoletnost, ima Lucija jasne cilje: rada bi posvojila otroka iz Afrike, zato bi denarno nagrado dala na stran prav za ta namen, sicer pa verjame, da se bo na Kmetiji izkazala kot delovna in zabavna oseba, ob tem pa obljublja, da bo tudi iskrena in direktna.

Lucija Kolar
Lucija KolarFOTO: POP TV

GORAN LEBAN, 65 let, Kočevje

Nekdanji udeleženec Kmetije slavnih bo po desetih letih spet zavihal rokave in se v kmečkih opravilih pomeril pred kamero. Denarno nagrado bi porabil za svoje inovacije, domači pa ga pri ponovnem odhodu v šov podpirajo in so nad tem navdušeni.

Goran Leban
Goran LebanFOTO: POP TV

MARJANA POVŠE, 59 let, Novo mesto

Marjana ima veliko izkušenj z delom na kmetiji, v šov pa odhaja predvsem zaradi spremembe okolja in ker si želi več stika z naravo in živalmi. Da odhaja na Kmetijo, je povedala le štirim osebam, ki pa jo podpirajo. Največji izziv vidi prav v sobivanju s številnimi neznanci.

Marjana Povše
Marjana PovšeFOTO: POP TV

JAN in TILEN KLOBASA, 21 let, Gornja Radgona

Če se je Jan pred dvema letoma že preizkusil v Kmetiji, pa je za njegovega brata dvojčka, Tilna, ta izkušnja še nepoznana. Tokrat se v šov podajata skupaj, ali bosta zaveznika tudi v tekmovanju, pa zaenkrat ne razkrivata. Oba si od šova obetata veliko zabave, največji izziv pa tudi njima predstavlja sobivanje z neznanci.

Jan in Tilen Klobasa
Jan in Tilen KlobasaFOTO: POP TV

TANJA BALABANIČ, 34 let, Vrhnika

Tudi Tanji je svet resničnostnih šovov že poznan, medtem ko z delom na kmetiji nima izkušenj, a pravi, da se bo pridno učila. Razloga za prijavo zaenkrat ne razkriva, obljublja pa, da bo ostala enaka, kot je v zasebnem življenju.

Tanja Balabanič
Tanja BalabaničFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375