Zadovoljna.si
Med pevko in plesalcem se je rodila ljubezen. (Foto: Damjan Žibert/Miro Majcen)

Novice

Bo Majin Anže plesal ob njej na Eurosongu?

M.V.
01. 03. 2011 18.32
47

Zmaga na Emi je Maji Keuc prinesla ogromno novih obveznosti, cveti pa tudi njeno zasebno življenje. Na odru je ob razglasitvi stal tudi njen fant Anže Zalar, član plesne skupine Maestro, parček pa se je dogovoril, da si v javnosti ne bo izkazoval nežnosti.

Med pevko in plesalcem se je rodila ljubezen. (Foto: Damjan Žibert/Miro Majcen)
Med pevko in plesalcem se je rodila ljubezen. (Foto: Damjan Žibert/Miro Majcen)FOTO:

Potem ko se ji je v oddaji Slovenija ima talent le za las izmuznila zmaga, je slabo leto kasneje Maja Keuc še enkrat prepričala Slovence, da je trenutno ena najbolj talentiranih mladih glasbenic. Ko smo govorili z zaposleno glasbenico, nam je najprej povedala, da še vedno ni povsem dojela, da je zmagala. "Verjetno bo prišlo za mano čez dva meseca,“ je skozi smeh povedala Maja, ki si želi, da bi ljudi zanimala njena glasba in ne njeno osebno življenje.

Vseeno se zaveda, da njeni oboževalci z veseljem prebirajo tudi novice, ki se tičejo njene zasebnosti. Pred časom je tako priznala, da je v razmerju z Anžetom Zalarjem, članom plesne skupine Maestro. Spoznala sta se na snemanju oddaje Slovenija ima talent, pred nekaj tedni pa odkrila, da ju povezuje več kot prijateljstvo.

Maja je Slovence osvojila z Vanilijo.
Maja je Slovence osvojila z Vanilijo. FOTO: Damjan Žibert

Razmerja ne želim deliti z mediji

Svojega razmerja nista želela deliti z javnostjo, a Slovenija je majhna in kmalu so ju ujeli skupaj. "Res je, da zadnje čase spet čutim metuljčke v trebuščku. Spoznala sva se na šovu SIT, ljubezen pa se je razvila pred kratkim, saj v zvezi nisva dolgo. Vse se je zgodilo zelo spontano in nepričakovano," je potrdila svojo novo ljubezen. "Več o najinem razmerju ne želim deliti z javnostjo. To je moja osebna zadeva, sem glasbenica in nočem, da se ljudje začnejo fokusirati na napačne stvari,“ nam je pojasnila Maja.

Anže na Emi ni plesal ob njej, bo na Eurosongu?

Na nastopu na Emi sta jo spremljala plesalca zasedbe Maestro, a med njima ni bilo njenega Anžeta. Ko nas je zanimalo, ali se bo zasedba do nastopa na Evrosongu še spremenila, nam je s smehom dala vedeti, da obstaja možnost za to. "Lahko vam povem, da bom pela v angleščini, o ostalih zadevah pa se trenutno še dogovarjamo z ekipo, ki stoji za mano,“ nam je povedala za konec. V vsakem primeru, če bo z njo na odru, ali pa le v mislih, ji bo Anže zagotovo stal ob strani, ko bo Maja zapela v razprodani dvorani v Duesseldorfu.

Želi, da ljudje govorijo o njeni glasbi, ne o njenem zasebnem življenju.
Želi, da ljudje govorijo o njeni glasbi, ne o njenem zasebnem življenju.FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413