Zadovoljna.si
O njej so sanjarili moški po vsem svetu.

Novice

O njej sanjali so vsi, danes pa jih pogled nanjo zmrazi

Z. T.
08. 03. 2011 07.01
34

V petdesetih letih prejšnjega stoletja je veljala Mamie Van Doren za seks simbol Hollywooda in bila ena najbolj slavnih lepotic. Kaže, da nekdanja igralka in pevka, predvsem pa občudovana lepotica, ne more pozabiti na čase, ki so že davno minili. Kljub temu da je februarja dopolnila 80 let, se rada napravi kot mladenka.

Pred dnevi so paparaci ujeli v objektiv nekdaj veliko zvezdo Hollywooda, danes 80-letno Mamie Van Doren. Mamie, ki je v petdesetih letih mešala glave moškemu občinstvu – Marylin Monroe, Jayne Mansfield in ona so veljale za 'Tri M', je pritegnila poglede s svojo nenavadno pojavo, saj se zdi, kot bi se želela vrniti v mladost.

Kmalu požela veliko slavo

Dejstvo je, da ima Van Dorenova bogate spomine na svoje mlade dni, saj je slavo zaužila stara komaj dvajset let. Še preden pa je dopolnila dvajset let, je namreč osvojila kar nekaj lepotnih naslovov, kmalu pa so jo odkrili filmski producenti. Poleg filmskih vlog je dobila delo tudi v gledališču in v muzikalih. Stara komaj 21-let je podpisala pomembno pogodbo u Universal Studios, ki so želeli z njo narediti uspeh, kakršnega je produkcijska hiša 20th Century Fox požela z Marylin Monroe. Odigrala je med drugim številne vloge slabih deklet, v filmih je običajno kazala svoje obline, saj so ji vedno namenili oblačila, ki so veliko razkrivala – od ozkih majčk do bluz z globokim izrezom in celo v kopalkah, kar je bilo za tisti čas zelo drzno. Van Dorenova je za razliko od mnogih prsatih blondink tistega časa prišla do velike slave ter postala pravi seks simbol Hollywooda.

Brez spodnjih hlačk

Van Dorenova se je kar petkrat poročila – s proizvajalcem športnih oblačil Jackom Newmanom, njun zakon ni trajal niti eno leto, saj sta se poročila in ločila leta 1950, nato z vodjo glasbene skupine, skladateljem in igralcem Rayem Anthonyjem, poročena sta bila šest let in v tem zakonu se jima je rodil sin Perry, sledil je igralec baseballa Lee Mayers, skupaj sta bila eno leto, od 1966 do 1967, pet let za tem se je poročila s podjetnikom Rossom McClintockom, njun zakon je trajal prav tako le leto dni. Njen zadnji zakon pa, nenavadno, še kar traja, saj je od leta 1979 poročena z igralcem Thomasom Dixonom. Sicer pa v avtobiografiji priznava številna razmerja s slavnimi kolegi, med njimi je bil Clark Gable, Howard Hughes, Elvis Presley, Burt Reynolds, Steve McQueen in druga znana imena. O hollywoodskem življenju je nekoč dejala: ''Sploh ne nosim več spodnjih hlačk – to tako zbega te hollywoodske volkove, da ne vedo, kaj bi naredili, zato mi dajo mir.“

SORODNI ČLANKI

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471