Zadovoljna.si
Silvina in Nicolas sta že v prvih taktih napovedala strasten nastop.

Novice

VIDEO: TV-voditelj pretepel razuzdani plesni par

Z.M.
29. 11. 2010 07.35
18

Besedna zveza 'umazani ples' je ob nastopu plesnega para Silvine Escudero in Nicolasa Scillama, ki tekmujeta v argentinski različici šova Zvezde plešejo, dobila povsem nov pomen. Plesalca sta na odru uprizorila pravi striptiz, na koncu pa jo skoraj skupila zaradi jeznega televizijskega voditelja.

Silvina in Nicolas sta že v prvih taktih napovedala strasten nastop.
Silvina in Nicolas sta že v prvih taktih napovedala strasten nastop.FOTO:

Predigra na odru

Silvine in Nicolas sta se ob spremljavi uspešnice skupine Aerosmith razvnela kanček več, kot so pričakovali gledalci in bistveno več, kot si je želel voditelj argentinske različice oddaje Zvezde plešejo. Z zapeljivimi gibi sta se lovila po odru, se zapeljevala in razvnemala, nato pa počasi odvrgla svoja oblačila, kos za kosom, dokler nista po odru poskakovala le še v spodnjem perilu.

Jezen voditelj
Jezen voditeljFOTO: YouTube

Voditelj brcnil proti plesalcema

Če bi se pri tem končalo, bi jezen voditelj televizijske oddaje morda še zamižal na eno oko, ko pa je Nicolas Silvini slekel še modrček in se z jezikom sprehodil po njenih prsih, je voditelju prekipelo. Zapodil se je proti njima in v jezi brcnil knjige, ki so padle z mize, na kateri se je plesni par 'mečkal'. Papir je letel po studiu, gledalci pa so navdušeno skandirali. Razvnet par se na očitke ni oziral, kolikor je znano, pa ju tudi niso diskvalificirali. Najverjetneje so se producenti do jutra ukvarjali s klici jeznih staršev, ki so vroč nastop Silvine in Nicolasa pred malimi zasloni spremljali s svojimi mladoletnimi otroci. Je pa zato bila gledanost šova tako visoka, da je prebila vse meje. Vroč ples para iz Argentine pa je zahvaljujoč internetu zakrožil po vsem svetu.

Brcnil je vanju.
Brcnil je vanju.FOTO: YouTube
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471