Zadovoljna.si
Brad Pitt

Novice

Bi ga prepoznali?

Z.N.
14. 04. 2012 07.48
4

Zdaj že 48-letni ameriški igralec Brad Pitt je vse do srednješolskih let odraščal kot popolnoma običajen otrok. Rodil se je v Shawneeju v Oklahomi, nato pa odraščal v Springfieldu. Tik preden je diplomiral, je odpotoval v Los Angeles in leta 1987 začel s filmsko kariero.

Brad Pitt je tik pred koncem študija ugotovil, da še ni pripravljen na 'resno' življenje – redno službo, družino in vse, kar sodi zraven. "Ko se mi je diploma že približevala, sem imel čuden občutek. Videl sem prijatelje, ki so dobivali službe. Jaz pa se še nisem bil pripravljen ustaliti," je pred časom povedal Brad Pitt. In tako ga je pot leta 1985 privedla do Los Angelesa, kjer je najprej opravljal najrazličnejša dela. Bil je šofer, preoblačil se je v maskoto – piščanca, z zasluženim denarjem pa si plačal ure učenja igre. Leta 1987 je začel z igralsko kariero in od tedaj nastopil v več kot 50 filmih in televizijskih serijah.

Eden največjih seks simbolov

Brada Pitta so po nastopu v filmu Thelma in Louise, v katerem je s soigralko Geeno Davis uprizoril ljubezensko sceno, prvič označili za seks simbol. Leta 1995 ga je revija Empire uvrstila na seznam 25 najbolj seksi moških v filmski zgodovini, revija People pa ga je razglasila za najbolj seksi živečega moškega. Isti naziv si je prislužil tudi leta 2000, leta 2006 se je uvrstil na 15. mesto, leta 2007 pa na 4. mesto. Nič slabše se ni uvrščal na lestvicah najbolj seksi očkov. Leta 2005 se je uvrstil na 4. mesto najbolj vročih očkov revije In Touch, junija 2007 pa ga je revija Life&Style razglasila za najbolj seksi hollywoodskega očka. Uvrstil se je tudi na Forbesovo lestvico najbolj vplivnih moških na svetu, in sicer je bil med prvih dvajset uvrščen leta 2006, 2007 in 2008.

Brad je družinski človek

Brad Pitt se v zadnjih letih v medijih veliko pojavlja skupaj s partnerico Anglino Jolie, s katero imata kar 6 otrok – 3 biološke,Shiloh, Knoxa in Vivienne, ter 3 posvojene, Maddoxa, Paxa in Zaharo. Brad je izjemno ponosen očka. V enem izmed intervjujev je delaj, da je v življenju sicer že veliko dosegel, a da mu očetovstvo pomeni največ od vsega. Zanimivo je, da Joliejeva niti prvorojenke Shiloh in niti dvojčkov Knoxa in Vivienne ni rodila v ZDA. Shiloh se je namreč rodila v Swakopmundu v Namibiji, dvojčka pa v Nici v Franciji. Par je s prodajo fotografij otrok zaslužil ogromne zneske. Z objavo fotografije Paxa naj bi revija People odštela 2 milijona dolarjev, koliko je odštel Hello!, pa ni znano. Za fotografijo dvojčkov sta Brad in Angelina od revij People in Hello!, ki sta istočasno plačali za objavo, prejela vrtoglavih 14 milijonov dolarjev, kar naj bi bil najvišji znesek v zgodovini, ki naj bi ga kdo od zvezdnikov prejel za fotografijo. Prejeti denar sta Angelina Jolie in Brad Pitt darovala lastni dobrodelni organizaciji Jolie-Pitt Fundation.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375