Zadovoljna.si
Weetabix

Novice

/ Oglas

Bi jedli kosmiče s kraljevim odlikovanjem?

T.M.
09. 03. 2011 10.02
0

Odslej lahko. Polnovreden zajtrk je pomemben varovalni dejavnik zdravja, obenem pa velja za najpomembnejši obrok dneva, zato si zjutraj privoščimo le najboljše - žitarice s kraljevim odlikovanjem Weetabix!

Zajtrk – najpomembnejši obrok dneva Weetabix

Učinkovito delovanje možganov in preostalega telesa zagotavlja energija, ki jo vnesemo v telo in od katere so posledično odvisne tudi naše delovne zmožnosti. Zato strokovnjaki za prehrano že vrsto let poudarjajo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Le s primernim zajtrkom lahko dosežemo dobro počutje in učinkovito zaženemo naš organizem.

Weetabix
Weetabix FOTO:
Številni pozitivni učinki

Na to, kako zelo je pomembno, da začnemo dan z zajtrkom, opozarjajo izsledki številnih raziskav. Ljudje, ki redno zajtrkujejo, imajo bolj uravnoteženo prehrano, občutno zmanjšujejo tveganje za nastanek debelosti in številnih bolezni. Odrasli so na delu bolj učinkoviti, naredijo manj napak in imajo boljši spomin. Zajtrk pomembno izboljša tudi kognitivne funkcije otrok pri prvih šolskih urah in izboljša njihovo vsesplošno fizično in psihično počutje.Ni vseeno kaj zajtrkujemo

Dober zajtrk nam ne zagotavlja samo energije, ampak tudi pomemben delež vitaminov in mineralov. Vključeval naj bi vsaj en kos hrane iz žit, ki nas napolni z energijo, B vitamini, železom in vlakninami, sadja ter mlečnih izdelkov. Najbolj priljubljen jutranji obrok širom sveta, ki zadosti tem potrebam predstavljajo kosmiči z mlekom. Pomembno pri tem je, da izberemo kakovostne kosmiče.
Weetabix

Weetabix - polnozrnate žitarice za zdravje


Prepričanje, da so vsi kosmiči dobri, je zmotno, saj jih večina vsebuje preveč sladkorja, soli in maščobe. Weetabix kosmiči so polnozrnate žitarice z visokim deležem vlaknin, ki oskrbujejo z energijo in skrbijo za zdravo prebavo. Veljajo za enega od najnaravnejših izdelkov, saj vsebujejo kar 95 odstotkov polnozrnatih žitaric. Weetabix polnozrnate pšenične blazinice vsebujejo počasi sproščajoče se ogljikove hidrate, zaradi česar smo dlje časa siti, obenem pa zmanjšujejo potrebo po prigrizkih. So nepredelani kosmiči brez dodanih aditivov in polni vitamina B, z zelo malo sladkorja in manj maščob.

Weetabix
Weetabix FOTO:

Tradicija in kakovost z roko v roki

Weetabix je tradicionalno britansko podjetje na področju žitaric. Na domačem trgu so vodilni v svojem segmentu in se ponašajo s kraljevima odlikovanjema »Her Majesty the Queen« in »HRH The Prince of Wales«. Weetabix žitarice imajo dolgoletno tradicijo in jih že od nekdaj povezujejo s kakovostjo, zdravimi živili in zdravim življenjskim slogom. Prisotni so v kar 80 državah po svetu, tudi v Sloveniji.

Pri nas so vam na voljo Weetabix Original, Weetabix Minis Choco Crisp in Weetabix Minis Fruit&Nut Crisp v vseh večjih trgovinah Mercator in Spar.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478