Zadovoljna.si
Uradnica med papirji carinske uprave.

Novice

Cariniki z divjo zabavo razkurili predsednika vlade

Z. T.
23. 02. 2011 10.27
4

Skupina ruskih carinikov je za zabavo posnela pravi videospot, v katerem prikazujejo, kako se na delovnem mestu in tudi v prostem času zabavajo. A ruskemu predsedniku vlade Vladimirju Putinu se ta posnetek ni zdel niti malo smešen, zaradi česar je okrcal direktorja carine.

Uradnica med papirji carinske uprave.
Uradnica med papirji carinske uprave.FOTO: YouTube
Je Batman parodija na Putina?
Je Batman parodija na Putina? FOTO: YouTube
Ruski cariniki iz Vladivostoka, ki so posneli sporni videoposnetek, so po kritiki ruskega premierja Vladimirja Putina skesano dejali, da so zgolj želeli prikazati, kakšen razsipen slog življenja jim omogočajo njihove državne službe. A pri oblasteh niso naleteli na razumevanje. Putin se ob ogledu posnetka ni smejal, poleg tega je okrcal direktorja ruske carinske uprave.

Razvrat v zabavi

Posnetek prikazuje sicer povsem običajne zaposlene v ruski carinski upravi v Vladivostoku, ki si v pisarni privoščijo divjo zabavo. Posnetek ima za glasbeno podlago neko rusko hip-hop skladbo, cariniki pa plešejo, odpirajo šampanjce, mečejo se na tla, v enem od prizorov je neka ženska s carine v spodnjem perilu, leži med dokumenti carine in si jih drgne ob oprsje. Med različnimi deli se pojavi nek moški, oblečen v Batmanov kostum.

Putinu ni smešno

''Rad se smejim in šalim, toda umetniška kreativnost naj ostane stvar kulturnih ustanov,“ je Putin povedal za francosko tiskovno agencijo. ''Svoje talente naj pokažejo kje drugje. Ne na delovnem mestu. Kadar so v službi, naj bo na prvem mestu uresničevanje carinske zakonodaje.“

Ni manjkal niti šampanjec.
Ni manjkal niti šampanjec.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471