Zadovoljna.si
38-letnica redno skrbi za svoje telo, pri tem pa ji včasih na pomoč priskočijo tudi lepotni kirurgi.

Novice

Ceca pred koncertom po pomoč k slovenskemu kirurgu!

Z.M.
02. 04. 2012 12.22
34

Srbska zvezdnica Svetlana Ražnatović Ceca je bila do nedavnega zaradi hišnega pripora ujeta med štiri stene svojega luksuznega doma, takoj ko je lahko zapustila dom, se je odpravila na turnejo, kjer jo je pričakala gruča oboževalcev. Preden je stopila pred slovenske oboževalce, je zavila še do slovenskega lepotnega kirurga, ki je njeno podobo primerno osvežil in poskrbel, da je zvezdnica po posegih okrevala v popolni zasebnosti.

22. februarja je po šestih mesecih hišnega pripora končno lahko zapustila svoj dom.
22. februarja je po šestih mesecih hišnega pripora končno lahko zapustila svoj dom.FOTO: Reuters
38-letnica redno skrbi za svoje telo, pri tem pa ji včasih na pomoč priskočijo tudi lepotni kirurgi.
38-letnica redno skrbi za svoje telo, pri tem pa ji včasih na pomoč priskočijo tudi lepotni kirurgi. FOTO: Facebook

Beograjska pevka Svetlana Ražnatović Ceca na svojih nastopih več odkriva, kot zakriva, zato vedno poskrbi, da je brezhibna. Poleg redne vadbe in pravilne prehrane pa ji pri ohranjanju mladosti pomagajo tudi lepotni kirurgi. Pevka, ki si je povečala prsi, stanjšala nos in malce povečala ustnice, se na opazke, da je njena lepota vedno bolj umetna, ne ozira. V svojem telesu se dobro počuti, zadnje lepotne popravke pa naj bi na njej opravil slovenski lepotni kirurg Marjan Fabjan, ki je kriv tudi za marsikatero preobrazbo slovenskih estradnic. Njegova ordinacija nad Ankaranom strankam zagotavlja zasebnost, kar je prepričalo tudi Ceco, ki je primorskega kirurga obiskala nekaj dni pred koncertom v Ljubljani.

Poostrena varnost za srbsko zvezdnico

Domačini novice, da je njihov konec obiskala tako velika zvezda, niso za dolgo obdržali zase, okoli ordinacije pa je bila v času Cecinega obiska menda zelo poostrena varnost, saj je srbska pevka zahtevala popoln mir. Kaj natanko si je dala popraviti, ni znano, menda pa je dr. Fabjan po uspešno opravljenih posegih od prve dame srbske glasbe prejel posebno vabilo na njen koncert v Ljubljani.

Ceca na turneji Ljubav živi

Ceca je 22. februarja zaključila prestajanje kazni v obliki hišnega pripora, dober mesec kasneje, natančneje 24. marca, pa začela svojo evropsko turnejo, ki jo je poimenovala Ljubav živi. Turneja, v okviru katere se je ustavila tudi v Ljubljani, bo trajala vse tja do junija, zajela pa bo tudi Avstrijo, Francijo, Bolgarijo, Črno goro, Švico, Švedsko, Bosno in Makedonijo.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368