Zadovoljna.si
Vesti o krizi so v javnost prišle že pred letom dni.

Novice

Charles in Camilla tik pred ločitvijo

Z.K
04. 03. 2012 08.48
43

Princ Charles in Camilla Parker Bowles naj bi po poročanju britanskih medijev preživljala globoko zakonsko krizo, nekateri pa celo napovedujejo skorajšnjo ločitev. Živela naj bi že ločeno, v zadnjem času pa naj bi tudi skupno pojavljanje na uradnih dogodkih zmanjšala na minimum. Vzrok za hudo zakonsko krizo naj bi bila prav Camilla, ki naj ne bi več prenesla hudih pritiskov, ki jim je izpostavljena.

Vesti o krizi so v javnost prišle že pred letom dni.
Vesti o krizi so v javnost prišle že pred letom dni.FOTO:

Družina zakonsko krizo le potlačila

Kapljo čez rob naj bi sprožila frizerka, ki ji je 64-letna vojvodinja zaupala podrobnosti iz njenega zakona, ta pa je zadevo zaupala medijem. Camilla Parker Bowles naj ne bi več prenašala Charlesovega despotskega vedenja. Vesti o njuni krizi so sicer v javnost pricurljale že pred enim letom, a so glasovi takrat potihnili in kazalo je, da je par rešil težav, ki so ogrožale njun zakon. Zdaj pa je prišlo na dan, da je v resnici zakonsko krizo slavnega para kraljevska družina le potlačila, saj se je takrat bližala poroka Wlliama in Kate in si niso želeli privoščiti ločitvenega škandala. Kot poročajo britanski mediji, naj bi se Camilla trudila preživeti čim več časa daleč od doma. Ko so informacije prišle v javnost, naj bi princ Charles vso jezo stresel na tiskovne predstavnike kraljeve hiše, češ da niso znali obvarovati njegove zasebnosti.

Camilla ni več zdržala pritiskov.
Camilla ni več zdržala pritiskov. FOTO:

Zakon na trhlih nogah

V britanski javnosti se govorice o Charlesovi in Camillini ločitvi pojavljajo že dolgo. Konec leta 2010 je Paul Burrell, nekdanji butler pokojne princese Diane, napovedal, da bo v knjigi 'A Royal Duty' izdal marsikatero skrivnost britanskega dvora. Med drugim naj bi zapisane besede potrdile tudi sume o Charlesovi homoseksualnosti. Takrat so britanski mediji poročali, da naj bi novice o prinčevi homoseksualnosti javnosti razkrila kar Camilla sama, ki naj bi zahtevala ločitev in 250 milijonov funtov. Več kot tri desetletja skrbno varovana skrivnost, za katero naj bi že ob sami poroki vedela tudi Diana, ni presenetila Charlesovega butlerja Georga Smitha, ki trdi da je Charlesa zalotil v postelji z moškim, ki naj bi bil po nekaterih podatkih povezan z angleškim dvorom. Dokazni material je takrat izročil Diani, po njeni smrti pa se je ta znašel v Burrellovih rokah.

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368