Zadovoljna.si
Charlotte Casiraghi in Catherine Middleton

Novice

Kdo je dekle, ki je zasenčilo Kate Middleton

Z.N.
19. 08. 2011 16.14
14

Kot kaže, je soproga britanskega princa Catherine Middleton, ki velja za eno najbolj modno ozaveščenih članic kraljevih družin, dobila močno konkurenco. Njena največja 'tekmica' je, sodeč po pisanju tujih medijev, monaška lepotica Charlotte Casiraghi.

Charlotte Casiraghi in Catherine Middleton
Charlotte Casiraghi in Catherine MiddletonFOTO:

Hči monaške princese Caroline in vnukinja slavne Grace Kelly je s svojo lepoto že od nekdaj zbujala veliko pozornosti medijev. Charllotte Casiraghi, ki je četrta v vrsti za monaški prestol, je podobno kot britanska vojvodinja cambriška Catherine Middleton velika oboževalka visoke mode. Mediji poročajo, da ima skoraj na vseh modnih revijah vselej rezerviran sedež v prvi vrsti.

Britanke se zgledujejo po vojvodinji .
Britanke se zgledujejo po vojvodinji . FOTO:

Charlotte vs. Catherine Middleton

Charlotte ima glede lepote v javnosti precej podoben položaj kot soproga britanskega princa Williama Catherine Middleton. Obe se uvrščata med najlepše ženske plemiške krvi in označujejo ju za modni ikoni. Predvsem Britanke so tako zelo navdušene nad vsem, kar ima Middletonova, da vse kose oblačil, ki jih ima ona, v trgovinah nemudoma razprodajo. Lepi Charlotte opremo za jahanje oblikuje Gucci, sicer pa je 25-letna plemkinja velika oboževalka znamke Chanel.

Fotografirala se je za naslovnico

Charlotte je imela pred kratkim veliko čast, da se je fotografirala za naslovnico septembrske francoske izdaje revije Vogue. Fotografije plemkinje, ki je že nekaj let srečno zaljubljena v Alexa Dellala, lastnika priznane londonske umetniške galerije, je za Vogue posnel priznani fotograf Mario Testino. Ta je med drugim fotografiral tudi britanski kraljevski par, princa Williama in Catherine Middleton.

Že pri 16 letih med najlepšimi

Charlotte, ki je očeta Stefana Casiraghija izgubila med ladijsko nesrečo, ko je imela komaj štiri leta, je lepoto podedovala po svoji slavni pokojni babici Grace Kelly, ki so jo pred časom večkrat že razglasili za najlepšo žensko na svetu. Charlotte se je pri komaj 16 letih že uvrstila med 10 najbolj zaželenih žensk, Vanity Fair pa jo je leta 2006 uvrstil na seznam najbolje oblečenih žensk.
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404