Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Dramatična nesreča med tv oddajo v živo

Z.B.
05. 12. 2010 18.45
5

Več milijonov gledalcev oddaje nemške televizije ZDF Wetten Dass...? (Stavimo, da ...?), ki jo vodita Michelle Hunziker in Thomas Gottschalk, je prisostvovalo dramatični nesreči mladega Nemca. Samuel Koch je stavil, da s posebnimi vzmetmi na stopalih lahko preskoči avto med vožnjo. Žal mladeniču podvig ni uspel in je negiben obležal na tleh.

Nesreča se je pripetila v soboto zvečer, pred očmi več milijonov gledalcev, ki vsak teden zvesto spremljalo popularno oddajo ‘Wetten Dass...?’. V zadnji oddaji je bil med tekmovalci tudi 23-letni Samuel Koch, ki je napovedal, da bo s posebnimi vzmetmi na nogah preskočil avtomobil, ki pelje proti njemu. Dva poskusa sta bila uspešna, tretjega so prekinili, četrti pa je bil usoden. Avtomobil, ki naj bi ga mladenič preskočil, je vozil njegov oče, a Samuelu ni uspelo in je padel ter z glavo in delom telesa silovito udaril ob tla, kjer je negiben obležal.Takoj so ga odpeljali v bolnišnico, oddajo, ki sicer poteka v živo, pa prekinili. Tako publika v studiu kot tudi oba voditelja so bili v šoku.

Obležal negiben

“Hitro, pokličite zdravnika. Potrebujemo brisačo,” je vzkliknila Michelle Hunziker, popularna Švicarka in nekdanja žena italijanskega pevca Erosa Ramazzottija. Njen sovoditelj pa je nagovoril publiko, ki je oddajo spremljala pred televizijskimi sprejemniki: “V taki situaciji ne želimo nadaljevati z zabavo,” se je opravičil Thomas Gottschalk. Medtem pa je v Nemčiji izbruhnila polemika. Mnogi se namreč sprašujejo, kako daleč je dovoljeno iti, da bi dosegli čim večjo gledanost. Popularni šov, ki je eden najbolj gledanih v Nemčiji, običajno gosti tudi svetovne zvezdnike, med njimi Justina Bieberja, skupino Take That, Cameron Diaz, Cher, Phila Collinsa in Christopha Waltza. Spremljajo pa ga milijoni gledalcev v Nemčiji, Avstriji in Švici. Zdravniki univerzitetne klinike v Düsseldorfu so sporočili, da si je Samuel močno poškodoval hrbtenico in je že izven smrtne nevarnosti, vendar pa še ni izključeno, da ne bo ostal hrom.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375