Zadovoljna.si
Zaroka - 5

Novice

Dvojnica Kate Middleton – ji je res podobna?

Z. T.
06. 12. 2010 09.05
0

Otočani so od objave zaroke princa Williama in njegove Kate evforični. In to na svoji koži občuti tudi Britanka, ki je bodoči britanski kraljici precej podobna. Pustila je svojo službo, da bi služila kot Kateina dvojnica.

Pred leti je nekdo danes 21-letni Kate Bevan omenil, da spominja na dekle britanskega prestolonaslednika princa Williama. In Bevanovi, ki dela kot pomočnica v lekarni, se nemalokrat zgodi, da jo stranke debelo gledajo, saj so prepričane, da govorijo z veliko bolj znano Kate Middleton.

Oblegana

Odkar je kraljevi par objavil svojo zaroko, pa je Kateina dvojnica ves čas oblegana. "Skoraj vsakdo, ki vstopi v lekarno, debelo pogleda in komentira moj videz. Počutim se kot slavna oseba. Ko sem šla po sendvič za malico, so me štirje ustavili."

Poklicna dvojnica

Podjetna Britanka se je odločila, da izkoristi to podobnost z bodočo britansko kraljico. Sedaj je poklicna Kateina dvojnica. Da bi ji bila kar najbolj podobna, se je vpisala tudi na tečaj retorike in izgovorjave, saj se želi naučiti tudi Kateinega načina govora.

William ni njen tip moškega

Kate, ki je poročena s 26-letnim Nathanom, ima tudi podobno vitko postavo kot 28-letna Middletonova. Toda njun okus za moške se močno razlikuje. "Moj mož je bolj podoben Harryju kot Williamu. William je prijeten, a ni moj tip moškega."

Kdo bo kralj?

Sicer pa sta prava Kate in William zelo priljubljena, tako da ankete kažejo, da si mnogi želijo, da bi mu 62-letni princ Charles odstopil nasledstvo. A William je odločen, da bo njegov oče prvi prevzel krono.

kate middleton
kate middleton FOTO: Reuters


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478