Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Gisele nehote pokazala zadnjico

Z. T.
01. 12. 2010 13.10
12

Manekenke so vajene hitrega preoblačenja, saj med modnimi revijami nimajo prav veliko časa za zamenjavo oblačil. Gisele Bundchen je med nekim modnim fotografiranjem za svojo garderobo izbrala kar avtomobil in paparacem pokazala golo zadnjico.

Gisele Bundchen je vrhunska manekenka in kmalu po rojstvu sinčka Benjamina se je nemudoma vrnila na delo. Na njeni postavi pa ni bilo nobenih znakov nedavne nosečnosti. Pred dnevi se je mudila na karibskem otoku St. Barths, kjer je pozirala za neko znamko oblačil. Kot prava profesionalka, Gisele ni pustila, da bi jo ekipa predolgo čakala med preoblačenjem. Tako je za svojo garderobo izbrala kar bližnji avtomobil, ki pa morda ni najbolj udobno mesto za preoblačenje. Morda zaradi naglice, morda pa tudi zato, ker ji ni bilo mar za paparace, ki so bili v zasedi, je pokazala tako golo zadnjico kot oprsje. Zagotovo se nima česa sramovati, saj je njena postava skorajda popolna in ji zaradi tega zagotovo marsikatera predstavnica nežnejšega spola močno zavida.

Ne samo geni

Sicer pa Gisele tokrat ni prvič javnosti pokazala več, kot je najbrž želela. 30-letnica je pred časom imela kar nekaj težav z minimalističnimi kopalkami, ki si jih je med sončenjem na plaži morala ves čas popravljati. Kljub temu, da je preteklo leto postala mamica, so njene obline še vedno čvrste in zapeljive. Sicer pa njena skrivnost ni zgolj v dobrih genih, za svoje telo poskrbi tudi z redno vadbo in zdravo prehrano. Kljub temu lepotica ne strada. "Nikoli nisem stradala in jedla neokusne hrane. Tudi krožnik zelene solate zame ni obrok; raje imam pravo hrano!“

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478