Zadovoljna.si
Pretežka za soplesalce

Novice

Razvpita Rusinja je pokazala prsi in 'letela' iz stranke

Z. T.
04. 02. 2011 16.30
7

Ruska balerina Anastazija Voločkova je razburila stranko ruskega premierja Vladimirja Putina. Zaradi golih fotografij, ki jih je posnela na Maldivih, so jo izključili iz stranke, slišati pa je, da že prej ni bila priljubljena in so nekateri vidni člani stranke komaj čakali na dober razlog, da se je 'znebijo'.

Pretežka za soplesalce
Pretežka za soplesalceFOTO: Reuters
35-letna balerina Anastazija Voločkova, ki ji pravijo tudi 'Paris Hilton iz Moskve', je znana po svojem ekstravagantnem vedenju. Nekdanja balerina Bolšoj teatra se je zaradi tega pogosto znašla v središču medijske pozornosti. K temu je seveda pripomogla njena atraktivna zunanjost.
Anastazija Voločkova - 1
Anastazija Voločkova - 1 FOTO: Reuters

Golota je razbesnela strankarske veljake

Anastazija se je v stranko Vladimirja Putina včlanila leta 2003, kandidirala je za županjo Sočija, obalnega mesta ob Črnem morju. Mesto bo leta 2014 gostilo olimpijske igre. Že dlje časa se je govorilo, da v stranki ni priljubljena in zdaj so njeni vidni člani končno dobili razlog, da se je 'znebijo'. Svetlolasko so namreč golo fotografirali, medtem ko je bila na oddihu na Maldivih, posnetki pa so prišli na splet, saj jih je Voločkova objavila na svojem blogu. ''Za vse, ki so za vroče. Dragi pararaci, samo za vas! Lovite nas, zvezde, radi bi nas fotografirali, še najraje kar brez hlač. Kot da imamo nekaj, česar drugi nimajo. Zdaj pa glejte!“ je zapisala na svoji spletni strani. Vse to je močno razjezilo predstavnike Putinove stranke in bojda tudi samega predsednika vlade.

Pretežka za balerino?

Moskovska Paris Hilton je postala ena najbolj razvpitih medijskih osebnosti v Rusiji po letu 2000, od takrat pa ji paparaci in tabloidi ne dajo miru. Leta 2003 je polnila tudi naslovnice svetovnih medijev, saj se je pisalo, da jo je Bolšoj teater odpustil, ker naj bi bila pretežka in previsoka in je zaradi tega njeni soplesalci ne morejo dvigovati. Po tožbi so jo sicer ponovno zaposlili, a ni več dobila glavnih vlog. Preizkusila se je tudi kot igralka in manekenka, leta 2010 pa je diplomirala iz ekonomije. V prihodnosti želi vzpostaviti verigo šol za 'ustvarjalno izobrazbo, kjer bi učili koreografijo, vizualne umetnosti, glasbo in etiko'.

Voločkova polni naslovnice ruskih tabloidov.
Voločkova polni naslovnice ruskih tabloidov.FOTO: Reuters
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471