Zadovoljna.si
Helena začenja plodno filmsko kariero.

Novice

Hrvaška lepotica kar preko interneta dobila vlogo v hollywoodskem filmu!

Z.M.
03. 05. 2012 17.57
20

Helena Šopar je mlada, 26-letna hrvaška manekenka, ki že sedem let dela kot vrhunski model po vseh modnih prestolnicah. Rjavolaska, ki zadnja leta le redko obišče rodno Novaljo, trenutno živi med New Yorkom in Parizom, vedno bolj pa jo, poleg mode, zanima tudi film. Nedavno je polno zaposlena manekenka sicer zamudila na avdicijo za hollywoodski film The Last Sunshine, a je preizkus uspešno opravila kasneje kar preko internetnega videoklica. Mlado Hrvatico opisujejo kot novi mladi igralski up, hrvaškim novinarjem pa je lepotica priznala, da je še vedno samska, saj se ji fantje bojijo približati.

Helena začenja plodno filmsko kariero.
Helena začenja plodno filmsko kariero.FOTO: Facebook
Vlogo je dobila kar preko interneta!
Vlogo je dobila kar preko interneta! FOTO: Facebook

Helena Šopar, varovanka hrvaške modne agencije Midiken, je pri 19 letih zapustila rodno Novaljo in začela naporno življenje med modnimi prestolnicami. Trenutno živi in tudi največ dela v New Yorku, pogosto obiskuje tudi Pariz in ostala modna središča. Čeprav velja za izjemno uspešno manekenko, pa jo vedno bolj privlači tudi svet filma, v katerem je že naredila prve manjše, a opazne korake. Pred nekaj meseci je odigrala prvo vlogo v filmu Mind Games, nedavno pa je uspešno opravila še avdicijo za novi hollywoodski film režiserja Dominika Sedlarja.

Avdicija preko internetnega videoklica

Ker je na uradno avdicijo zamudila, se je z režiserjem in producenti povezala kar preko internetnega videoklica in jih tako navdušila, da so ji vlogo dodelili, preden so jo spoznali v živo. Igrala bo v filmu In Between Engagements, pred tem pa še v trilerju The Last Sunshine. Zanimanje za hrvaško lepotico je vedno večje, filmski uspehi pa so le še nadgradnja njene uspešne modne kariere, v kateri včasih dobi tudi več kot 50 tisoč evrov na snemanje.

Ostaja skromna in naravna

Vseeno Helena pravi, da ostaja skromna. V Parizu še vedno živi v stanovanju, ki si ga deli z ostalimi manekenkami, v New Yorku pa bo verjetno s prijateljico, fotografinjo Tatjano Shoan, najela stanovanje v SoHu. Kadar le lahko, obišče starše v Novalji, ki imajo tam v lasti restavracijo in mesnico, kljub svoji lepoti pa je še vedno samska. 26-letnica pravi, da se ji ne mudi ter da se bo, dokler ne najde sorodne duše, posvečala igri in modi. V sedmih letih je krasila naslovnice različnih prestižnih modnih revij, v kampanji za Exte pa je celo nasledila supermodel Naomi Campbell.

V eni od kampanj je nasledila celo Naomi Campbell.
V eni od kampanj je nasledila celo Naomi Campbell.FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368